7 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.0

Baserat på 213 betyg
18
21
16
38
120
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 30 månader sedan

  Otroligt nöjd!

  Jag har haft problem med att mitt hår fort blir fett och har problem med mjäll och har krusigt hår. Nu har jag använt detta schampoo och balsam 2 gånger och jag märker redan skillnad! Nu behöver jag inte duscha håret varje dag och det är mjukare. Nu har jag hittat rätt!
  21 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  Medarbetare på Lyko
  för 14 månader sedan

  Fett hår

  Doftar jätte gott och gör håret väldigt mjukt. Men tyvärr blev håret fett jätte fort. Fick känslan att man fick tvätta håret oftare. Gav dem en chans i ca två månader men upplevde inte att det blev bättre. Kan tänka mej att den passar mer för den med torr och känslig hårbotten.
  2 gillar
  • för 6 månader sedan
   Har fet hårbotten o torrt hår vil Ken nu rekomenderar champo o balsam som ska köpa då
   1 gillar
 • för 4 dagar sedan

  Problem med hårbotten

  Hej
  Om man har problem med hårbotten dvs kliar och nästan som eksem vilka produkter rekommenderar ni då?
  Gilla
 • för 4 dagar sedan

  Maria Nila Heal ger mig fett hår

  Hej!
  Jag har använt Maria nila heal schampo och blandat i lite drygt en månad nu. Jag har aldrig någonsin haft fett hår men har märkt att det blir det nu och jag funderar på om det beror på schampot och balsamet.
  Jag har också problem med torr hårbotten, det kliar om jag inte använder något ”snällt” schampo. Maria Nila Heal har varit ”snäll” mot min hårbotten.
  Nu undrar jag om ni kan rekommendera något mot känslig hårbotten men som inte gör håret fett fort.
  Gilla
  • för 2 dagar sedan
   Jag tar bara balsamet i längderna men ändå blir det fett..
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Kliande & håravfall

  Hej! Jag använder redkens extreme trio, hårinpackningen funkar men shampoo och balsamet gör mitt hår strävt. Jag har upplevt kliande, torrhet, frizz och en liten mängd håravfall.

  Nu söker jag efter en annan trio som ska försöka hjälpa mig. Jag har runt skandinaviskt färgat hår, använder Maria Nilas hårinpackning Cocoa emellanåt. Finns det någon serie från Maria Nila alternativt OGX som skulle passa mitt hår?
  Gilla
  • för 3 dagar sedan
   Tack så mycket :)
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Luktar drömmigt!

  Jag älskar både doft och utseende med Heal-serien! Schampot är svagt persikofärgat, har väldigt len konsistens och är glansigt, samt doftar lite av melongodis som någon skrev i kommentarerna nedan. Upplever att mitt hår blir fett fortare än vanligt med Heal-serien och lite nertyngt, men än så länge tycker jag att det finns så många fördelar med duon att jag inte vill sluta. Vid nytvätt är håret supermjukt och jag upplever att både min hårbotten och mina längder mår väldigt bra! Jag varierar med ett volymschampo emellanåt. Tummen upp från mig!
  Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Bra för torrt och lockigt hår

  Härlig lätt doft, påminner om melongodis. Passar min pojkväns lockiga hår med torr hårbotten, han får jättefin volym utan att håret blir torrt och tussigt.
  2 gillar

maria nila
Head & Hair Heal
Paket

213 Betyg
559:-Rek. pris 578:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Head & Hair Heal Shampoo
Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblemsamt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktionoch motverkar håravfall. 

Användning:
Massera in schampot i håroch hårbotten, skölj ur och fortsätt behandlingen med inpackningoch balsam. Anpassad för dagligt bruk.

350ml

Head & Hair Heal Conditioner
Antiinflammatoriskt och hårväxtstimulerande balsam. Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblem samt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion och motverkar håravfall. 

Användning:
Applicera i nytvättat hår,skölj ur. Anpassad för dagligt bruk.

300ml

Head & Hair Heal behandlar och förebygger mjäll och andra hårbottenproblem, motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxten. 

Köps ofta tillsammans

628:-
1127:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter