11 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.0

Baserat på 227 betyg
21
22
16
41
127
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 35 månader sedan

  Otroligt nöjd!

  Jag har haft problem med att mitt hår fort blir fett och har problem med mjäll och har krusigt hår. Nu har jag använt detta schampoo och balsam 2 gånger och jag märker redan skillnad! Nu behöver jag inte duscha håret varje dag och det är mjukare. Nu har jag hittat rätt!
  21 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  Medarbetare på Lyko
  för 18 månader sedan

  Fett hår

  Doftar jätte gott och gör håret väldigt mjukt. Men tyvärr blev håret fett jätte fort. Fick känslan att man fick tvätta håret oftare. Gav dem en chans i ca två månader men upplevde inte att det blev bättre. Kan tänka mej att den passar mer för den med torr och känslig hårbotten.
  3 gillar
  • för 10 månader sedan
   Har fet hårbotten o torrt hår vil Ken nu rekomenderar champo o balsam som ska köpa då
   1 gillar
 • för 3 dagar sedan

  Torr hårbotten

  Hej, jag undrar om den här serien passar mig. Jag har länge haft torr hårbotten nu och vet inte riktigt vad jag ska göra åt det (det faller alltid vita flagor från hårbotten varje gång jag har tvättat det). Annars har jag tunt skandinavist hår som snabbt blir fett och slitna toppar. Jag tvättar det 3 gånger i veckan och har bara schampo i hårbotten och balsam längst ut i topparna. Det känns allmänt torrt i längderna också men fett i hårbotten efter nån dag efter tvätt.
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 dagar sedan
   Hej Elin 🌺
   Den här serien är jättebra för just torr hårbotten, håravfall och för att förebygga mjäll. Men om du har en tendens till att få fett hår så skulle jag inte rekommendera den här serien ändå. Då skulle jag satsa på den här lyko.se/hjartligt/hjartligt-paket. Då denna serie hjälper till att balansera och är väldigt bra om man har problem med hårbotten 😊🙌
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Återfuktande?

  Är denna återfuktande? Letar efter ett återfuktande schampo till fettigt hår i hårbotten och torra på längderna.
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Elisa :)
   Denna är återfuktande, dock så har Maria Nila en serie som är ännu mer återfuktande och den heter True Soft. Denna är dock bra om du har fet hårbotten 🌸
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Fett hår

  Jag testade dessa pga min torra och såriga hårbotten och det försvann nästan direkt.Däremot blev mitt hår så äckligt fett redan efter någon timme.. Jag gick från att kunna gå en vecka utan att tvätta håret utan problem till att vilja tvätta det varenda dag.. Jag använde det i fem månader men sen fick det f*n vara nog.. Mitt hår blev även frissigt och bara obehagligt. Skulle aldrig rekommendera detta till någon.. Någon som har någon rekommendation på veganskt shampoo och balsam utan sulfater osv får gärna säga till..
  Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Sämsta schampo och balsam ever

  Gå till Ica maxi och köp ett billigt L'Oréal shampoo det kommer få håret bättre än detta. Mitt hår är nu frissgit, dött, ser bara slitet och glanslös ut.

  Ett riktigt dåligt köp!
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Gör håret fett

  Var jätte nöjd i början, men gjorde mitt hår jätte fett & fick till slut stora utslag i hårbotten. Inte torra utslag som att botten var torr, utan variga & blodiga utslag.
  Gilla

maria nila
Head & Hair Heal
Paket

227 Betyg
559:-Rek. pris 578:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Head & Hair Heal Shampoo
Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblemsamt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktionoch motverkar håravfall. 

Användning:
Massera in schampot i håroch hårbotten, skölj ur och fortsätt behandlingen med inpackningoch balsam. Anpassad för dagligt bruk.

350ml

Head & Hair Heal Conditioner
Antiinflammatoriskt och hårväxtstimulerande balsam. Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblem samt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion och motverkar håravfall. 

Användning:
Applicera i nytvättat hår,skölj ur. Anpassad för dagligt bruk.

300ml

Head & Hair Heal behandlar och förebygger mjäll och andra hårbottenproblem, motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxten. 

Köps ofta tillsammans

838:-
983:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter