Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Maria Nila Head & Hair Heal Paket

122 Betyg
499:-Rek. pris 558:-

Head & Hair Heal Shampoo
Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblemsamt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktionoch motverkar håravfall. 

Användning:
Massera in schampot i håroch hårbotten, skölj ur och fortsätt behandlingen med inpackningoch balsam. Anpassad för dagligt bruk.

350ml

Head & Hair Heal Conditioner
Antiinflammatoriskt och hårväxtstimulerande balsam. Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblem samt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion och motverkar håravfall. 

Användning:
Applicera i nytvättat hår,skölj ur. Anpassad för dagligt bruk.

300ml

Head & Hair Heal behandlar och förebygger mjäll och andra hårbottenproblem, motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxten. 

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.9

Baserat på 122 betyg
14
12
11
21
64
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 16 månader sedan

  Otroligt nöjd!

  Jag har haft problem med att mitt hår fort blir fett och har problem med mjäll och har krusigt hår. Nu har jag använt detta schampoo och balsam 2 gånger och jag märker redan skillnad! Nu behöver jag inte duscha håret varje dag och det är mjukare. Nu har jag hittat rätt!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • igår 12:21

  Stor besvikelse

  Verkligen en stor besvikelse. Har provat detta till och från i ca 1,5 år och kan vara ett av det sämre schampoo jag testat. Jag har tjockt långt hår och tvättar det ca var 6-7dag. Förut hade jag stora problem med torr hårbotten och köpte detta i hopp och att lindra detta men nej det hjälpte inte något avsevärt. Trots att jag schamponerade håret två gånger vid en dusch kändes det smutsigt redan dagen efter tvätt. Balsamet kände jag ingen större skillnad jämfört med andra balsam. Enda positiva var att det luktade gott.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 4 dagar sedan

  JA!

  OBS! Varning för långt inlägg.

  Min mamma lider av både håravfall och rosacea i hårbotten. Hon har genom tiderna köpt och provat en och annan produkt (allt från billigt till extremt dyrt) i hopp om att någonting ska fungera, men har gång på gång blivit besviken. Detta har givetvis resulterat i att hon blivit mycket skeptisk mot att prova nya produkter.

  Trots hennes förståeliga skepsis, köpte jag dessa två till henne, då jag både hade läst och hört så mycket gott om Heal-serien.

  Utan några större förväntningar, började hon att använda Heal shampoo och balsam enligt mina rekommendationer och resultaten var otroliga.

  Efter ca en veckas tid, sa hon att klådan i hårbotten försvunnit.
  Efter 2 veckors användning upptäckte hon att den vanligtvis kraftiga samlingen av hår vid duschavloppet synligt hade minskat i storlek. Vad det gäller eksemen i hårbotten har det inte magiskt trollats bort, men symptomen är tydligt lugnade.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 dagar sedan

  Inte nöjd

  Köpte för att få bort problem med hårbotten. Använt i 3 månader och har aldrig haft så mycket problem som nu. Uselt om man redan har problem/känslig hårbotten
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 1 vecka sedan

  Håller vad de lovar!

  Superhärligt schampoo och balsam som verkligen håller vad de lovar! Använder det när jag får mjäll och känner att jag tappar hår mer än vanligt. Doftar gott som alla Maria Nilas produkter. Det enda jag kände som var lite negativt var att håret blev flottigt snabbre än det jag duschar med annars. Men helt klart en av mina favoriter!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 1 vecka sedan

  Heal maria nila

  jätte bra duo mot hårbottens problem, eller bara för om du vill motverka problem. Räddaren i nöden om man har eksem också.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019