Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Maria Nila Head & Hair Heal Paket

100 Betyg
499:-Rek. pris 538:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Head & Hair Heal Shampoo
Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblemsamt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktionoch motverkar håravfall. 

Användning:
Massera in schampot i håroch hårbotten, skölj ur och fortsätt behandlingen med inpackningoch balsam. Anpassad för dagligt bruk.

350ml

Head & Hair Heal Conditioner
Antiinflammatoriskt och hårväxtstimulerande balsam. Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblem samt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion och motverkar håravfall. 

Användning:
Applicera i nytvättat hår,skölj ur. Anpassad för dagligt bruk.

300ml

Head & Hair Heal behandlar och förebygger mjäll och andra hårbottenproblem, motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxten. 

2 användarbilder

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
778:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
1027:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.8

Baserat på 100 betyg
12
12
11
17
48
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 14 månader sedan

  Otroligt nöjd!

  Jag har haft problem med att mitt hår fort blir fett och har problem med mjäll och har krusigt hår. Nu har jag använt detta schampoo och balsam 2 gånger och jag märker redan skillnad! Nu behöver jag inte duscha håret varje dag och det är mjukare. Nu har jag hittat rätt!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  idag 17:12

  Jätte härligt!

  Detta schampo och balsam gör att håret verkligen känns rent, har varit lite torr i hårbotten periodvis när vädret växlat då är detta perfekt. Återfuktar både hårbotten och hår utan att det känns tungt!👌🏼
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • idag 16:20

  Nöjd

  Väldigt nöjd med hur Heal återfuktar mitt vintertorra hår! Däremot hjälper det inte för min hårbotten.

  #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • igår 23:14

  Framhäva naturliga lockar?

  Mitt hår är naturligt relativt vågigt med lite lösa korkskruvar. Detta ser rätt frissigt och trassligt ut så jag får oftast platta håret. Jag vill gärna framhäva dessa naturliga lockar och har hört att man kan använda schampoo/balsam utan silikoner och sulfater för att framhäva detta och göra lockarna fylligare och mindre frissiga. Vad rekommenderar ni för detta?
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 6 dagar sedan

  Fett hår

  Från att behöva tvätta håret var tredje dag till varje dag så är ja besviken. Håret blir flott efter 1 dag .
  Fick mer kli i hårbotten när ja bytte till Heal nu efter 3 månader börjar det ge sig lite.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Hejdå eksem!

  Jag är en atopiker och har ständigt eksem. Det värsta är när man är ute och lutar huvudet mot något nackstöd. Det kliar, bildas mjäll och man får gå till apoteket för att köpa läkemedel. Annars börjar det blöda i hårbotten. Känner du igen dig? Välkommen till en atopikers vardag. Men också – hejdå!

  Sen jag började med detta Head & Hair Heal paketet har jag aldrig fått eksem i hårbotten. Om det kliar till någon gång så går det över snabbt. Jag har inte sett mjäll på flera veckor och jag kan faktiskt luta mig mot nackstödet på tåget igen. Det luktar även riktigt gott i håret nu jämfört med de medicinska schampona jag fick använda tidigare. Jag kan lukta gott, känna att håret mår och ser bra ut samtidigt som jag slipper eksem. För alla er som lider av diagnosen atopiskt eksem så rekommenderar jag verkligen att ni testar detta. Jag garanterar inget för det kan vara slumpen, men detta hjälpte mig så otroligt mycket att jag faktiskt började gråta av glädje. 20 år av eksem och besvär, borta, bara sådär. Jag är så otroligt nöjd med mitt köp och kommer aldrig att byta schampo mer. Det enda jag är missnöjd över är att jag inte kände till detta tidigare! #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018