4 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.0

Baserat på 113 betyg
10
7
18
21
57
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 32 månader sedan

  Perfekt vid eksem i hårbotten, men hårkvalitén verkar förändras!

  Har provat HEAL-serien i några veckor. Jag märkte direkt stor skillnad på hårbotten, som brukar börja klia redan efter ett par dagar utan hårtvätt. Hårbotten känns mycket bättre helt enkelt! Däremot verkar hårkvalitén förändras. Jag har mycket långt, slingblonderat hår som är olaplexbehandlat. Jag har alltid vårdat håret noga och använder inpackning vid varje tvätt, men nu, med dessa, verkar håret bli strävare och mer svårstylat. Mina naturliga lockar (som jag hatar) är svårare att göra sig av med och håret verkar leva sitt eget liv.
  23 gillar
  • för 32 månader sedan
   När du byter schampoo och balsam till något bättre har jag hört (från en frissör) att det kan ta bort glansen man vanligtvis har då mataffärernas-schampoo/balsam har dåliga medel i sig för att ge känslan av att håret blir lent och fint när det i själva verket inte alls är så.
   9 gillar
 • för 6 dagar sedan

  Använda masken i hårbotten?

  Hej, jag har använt detta i ca en månad men nu kom mitt mjälleksem tillbaka ändå i hårbotten... ska jag fortsätta ge det en chans eller byta? ska man i så fall använda masken i hårbotten eller endast längderna?

  Om jag ska byta = har ni tips på någon annan serie som är snäll mot hårbotten och bra mot seborriskt eksem/mjälleksem? har i övrigt rätt torrt hår som behöver mycket fukt.

  tack på förhand!
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Väldig nöjd 😌

  Maria Nila heal - den bästa produkten jag har använt.
  Blev rekomenderad denna serien av min dotter., och har inte använt en annan produkt sedan dess. Perfekt för tort hår och känslit hårbotten. Rekommenderar produktwn starkt. För bästa resultat använd hela serien. #tävling
  Gilla
 • för 4 veckor sedan

  När ska man få resultat???

  Hej jag använder denna produkt filer gånger nu men jag ser ingen resultat min hår har samma problem( kliar, mjäll) jag trodde verkligen att den kan hjälpa mig 😔😔😔 jag bara förlorat mina penger 🙄🙄
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Rachida 😊 Det kan ta lite tid att komma till bukt med hårbottensproblem. Jag skulle ge det lite mer tid för att ge produkterna en chans. Ha en fin dag 🌺
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Tess Axelsson, 15 år

  Hej! Jag har dom senaste 2/3 veckorna tappat väldigt mycket hår samt fransar, jag har naturligt tjockt hår men varje gång jag drar lite i håret så följer väldigt många hårstrån med vilket inte hänt innan. Detta kom efter att jag började äta nyttigare, jag behöver möjligtvis en reapir serie för mitt hår. Vet någon kanske vad anledningen till mitt hårfall är av? Och vilken serie skulle ni rekommendera?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Tessan✨ Jag vågar inte svara på anledningen till att du tappar hår men denna serie är bra för både hårtapp och att reparera håret. Om denna inte hjälper rekommenderar jag att du kollar på märket Nioxin.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Använda Heal utan hårbottenproblem?

  Hej,

  Jag undrar om man kan använda Heal även om man inte har problem med mjäll eller hårbottenproblem? Jag tappar dock mycket hår i duschen och vill framförallt använda Heal för att öka hårproduktion och minska håravfall. Mitt hår är även slitet pga. användning av plattång. Skulle ni rekommendera någon av de andra serierna från Maria Nila istället? Jag är osäker på vilken serie av Heal, Soft och Repair som skulle passa mig bäst.
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Cassandra 💐 Jag tycker du ska köra på Heal och köra denna trio. Dels så motverkar det håravfall och förebygger så att du inte får hårbottenproblem i framtiden heller. Glömmer heller inte värmeskyddet när du plattar håret. Ha en fin kväll 🥳
   Gilla

maria nila
Head & Hair Heal
Trio

113 Betyg
799:-Rek. pris 897:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Head & Hair Heal Shampoo
Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblemsamt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktionoch motverkar håravfall. 

Användning:
Massera in schampot i håroch hårbotten, skölj ur och fortsätt behandlingen med inpackningoch balsam. Anpassad för dagligt bruk.

350ml


Head & Hair Heal Conditioner
Antiinflammatoriskt och hårväxtstimulerande balsam. Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblem samt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion och motverkar håravfall. 

Användning:
Applicera i nytvättat hår,skölj ur. Anpassad för dagligt bruk.

300ml


Head & Hair Heal Masque
Antiinflammatorisk och hårväxtstimulerande inpackning. Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblem samt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion och motverkar håravfall. 

Användning:
Applicera i nytvättathår och låt verka i 5-10 minuter. Skölj ur och avsluta behandlingen med ett balsam. Upprepa behandlingen 1–2 gånger per vecka.

Head & Hair Heal behandlar och förebygger mjäll och andra hårbottenproblem, motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxten. 

250ml


Head & Hair Heal behandlar och förebygger mjäll och andra hårbottenproblem, motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxten. 

Köps ofta tillsammans

1078:-
1222:50

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter