3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 91 betyg
8
6
15
17
45
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 21 månader sedan

  Perfekt vid eksem i hårbotten, men hårkvalitén verkar förändras!

  Har provat HEAL-serien i några veckor. Jag märkte direkt stor skillnad på hårbotten, som brukar börja klia redan efter ett par dagar utan hårtvätt. Hårbotten känns mycket bättre helt enkelt! Däremot verkar hårkvalitén förändras. Jag har mycket långt, slingblonderat hår som är olaplexbehandlat. Jag har alltid vårdat håret noga och använder inpackning vid varje tvätt, men nu, med dessa, verkar håret bli strävare och mer svårstylat. Mina naturliga lockar (som jag hatar) är svårare att göra sig av med och håret verkar leva sitt eget liv.
  gillar
  • vilma
   för 20 månader sedan
   När du byter schampoo och balsam till något bättre har jag hört (från en frissör) att det kan ta bort glansen man vanligtvis har då mataffärernas-schampoo/balsam har dåliga medel i sig för att ge känslan av att håret blir lent och fint när det i själva verket inte alls är så.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Denna eller volume?

  Funderar på testa Maria Nila, men undrar om det är Heal eller Volume jag ska prova. Hårbotten blir snabbt fet och har mjäll. Det kliat jämnt. Även direkt efter tvättning. Har svart tjock hår o mycket. Blir snabbt fet nära hårbotten, däremot har topparna blivit torr och sträv.
  Brukar komplettera med Lernberger Stafsings BB leave in. Går det att kombinera?
  gillar
  • för 2 veckor sedan
   Hej Roshnie!
   Jag skulle rekommendera att använda schampoot från Heal-serien och balsamet från Soft-serien för de torra sträva topparna. Och lägg inte balsamet för nära hårbotten för att undvika att få fett hår.

   Leave-in krämen går bra att kombinera med!

   Om du har besvär med din hårbotten så rekommenderar jag även detta schampoot
   https://www.lyko.se/grazette/grazette-neccin-no4-s...balance-shampoo

   Hoppas detta var till någon hjälp :)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Är denna produkt rätt för mig eller inte?

  Hej! Jag behöver lite råd. Jag har psoriasis, väldigt mycket i hårbotten och även ganska lättslitet hår, har väldigt tunt hår som även lätt blir torrt och får lätt slitna toppar. Aldrig färgat, så det är inte skadat av blekning eller liknande. Tappar ganska mycket hår pga stress och skulle även gissa pga psoriasisen och kortisonbehandling som jag gör i hårbotten. Är denna serie rätt för mig? Eller ska jag välja någon annan? Jag har hårolja i håret varje gång jag duschat, och typ varannan-varje dag på kvällen innan jag ska sova, men håret blir ändå väldigt torrt och slitet. Plattar eller lockar i stort sett aldrig håret och när jag väl gör det har jag värmeskydd! Jättetacksam för svar och råd!!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Känslig hårbotten?

  Perfekt för dig som har känslig hårbotten. Kliar det och du har du obalans i hårbotten? Denna serie hjälper dig att balansera upp hårbotten igen och vi har fått fantastisk feedback på denna serie av våra kunder!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Toppen mot torr hårbotten!

  Jag har bara hunnit använda produkterna i 2veckor men jag känner redan skillnad i min hårbotten som tidigare var riktigt torr och kliat. Kan varmt rekommendera denna produkt om man har känslig hårbotten.
  Jag kombinerar schampoo, balsam och inpackning.
  Rekommenderar varmt!

  #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 1 månad sedan

  Bra trio!

  Underbar trio där du får med allt du behöver för din hårbotten. Dessa tre funkar lika bra att använda i hårbotten alla tre utan att det blir fettigt utan gör det bara bättre. Super!
  gillar
  för att lämna en kommentar

maria nila
Head & Hair Heal
Trio

91 Betyg
749:-Rek. pris 867:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Head & Hair Heal Shampoo
Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblemsamt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktionoch motverkar håravfall. 

Användning:
Massera in schampot i håroch hårbotten, skölj ur och fortsätt behandlingen med inpackningoch balsam. Anpassad för dagligt bruk.

350ml


Head & Hair Heal Conditioner
Antiinflammatoriskt och hårväxtstimulerande balsam. Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblem samt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion och motverkar håravfall. 

Användning:
Applicera i nytvättat hår,skölj ur. Anpassad för dagligt bruk.

300ml


Head & Hair Heal Masque
Antiinflammatorisk och hårväxtstimulerande inpackning. Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblem samt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion och motverkar håravfall. 

Användning:
Applicera i nytvättathår och låt verka i 5-10 minuter. Skölj ur och avsluta behandlingen med ett balsam. Upprepa behandlingen 1–2 gånger per vecka.

Head & Hair Heal behandlar och förebygger mjäll och andra hårbottenproblem, motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxten. 

250ml


Head & Hair Heal behandlar och förebygger mjäll och andra hårbottenproblem, motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxten. 

Köps ofta tillsammans

1058:-
1307:-

Nyheter och erbjudanden

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.