4 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 103 betyg
8
7
18
20
50
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 25 månader sedan

  Perfekt vid eksem i hårbotten, men hårkvalitén verkar förändras!

  Har provat HEAL-serien i några veckor. Jag märkte direkt stor skillnad på hårbotten, som brukar börja klia redan efter ett par dagar utan hårtvätt. Hårbotten känns mycket bättre helt enkelt! Däremot verkar hårkvalitén förändras. Jag har mycket långt, slingblonderat hår som är olaplexbehandlat. Jag har alltid vårdat håret noga och använder inpackning vid varje tvätt, men nu, med dessa, verkar håret bli strävare och mer svårstylat. Mina naturliga lockar (som jag hatar) är svårare att göra sig av med och håret verkar leva sitt eget liv.
  22 gillar
  • för 24 månader sedan
   När du byter schampoo och balsam till något bättre har jag hört (från en frissör) att det kan ta bort glansen man vanligtvis har då mataffärernas-schampoo/balsam har dåliga medel i sig för att ge känslan av att håret blir lent och fint när det i själva verket inte alls är så.
   7 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Värt dom extra kronorna

  Märker en relativt stor skillnad på kort tid på framförallt min hårbotten att den känns mer återfuktad. Tappar även mindre hår.

  #tävling
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Känner inte igen mitt hår

  Köpte Heal schampo, balsam och inpackning och har använt produkterna i ca 4 veckor. Känner inte igen mitt hår längre. Det går inte att styla eller styra håret överhuvudtaget. Har aldrig haft sämre hår kvalité och är förtvivlad. Kan dessa produkter ändra hårets struktur så märkbart? Ibland kändes det som om jag hade peruk på huvudet.
  Så nu har jag återgått till Lantz produkter och håret börjar bli mer följsamt. Synd, för jag trodde på alla kommentarer innan jag beställde Heals produkter. Kanske är de verksamma mot problematiskt hårbotten. Mitt hår var bara torrt.
  Gilla
  • för 1 månad sedan
   Står ju tydligt och klart att detta set är mot hårbottenproblem 🙄 prova Allsoft den gröna. Mer vårdande produkter i den.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Fått fylligare och lenare hår

  Detta schampo, balsam och inpackning har verkligen hjälpt mitt hår att växa mer och är inte alls lika slitet. Har haft mycket håravfall tidigare men det har blivit mycket bättre. Dessutom luktar håret supergott efter användning. Rekommenderar verkligen! #tävling
  2 gillar
 • för 1 månad sedan

  Vilket shampo och conditioner av Maria Nila ska jag välja?

  Jag har finthår som lätt går av. Topparna blir fort torra, trots att jag klipper mig reglbundet. Periodvis tappar jag en hel del hår. Mitt hår har svårt att bli långt, har Bob/page frisyr. Vilka av Maria Nila produkterna rekomenderar ni för mitt hår?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej Tuija!
   Då skulle jag rekommendera att du kikar på heal, den bör passa dig :)
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Hejdå klainde & torr hårbotten!

  Använt denna serie nu i 4-5 månader, gjort under för min hårbotten. Slutade klia efter endast någon dag. Min hårbotten har nu blivit helt återställd, mitt hår känns mycket mer hälsosamt och mer livfullt. Känner själv av att jag fått mer hår än innan användning! Tappar inte alls lika mycket hår längre under dusch och borstning.
  Denna produkt häll verkligen vad den lovade plus lite till!
  Värd varenda krona.
  #tävling
  1 gillar

maria nila
Head & Hair Heal
Trio

103 Betyg
749:-Rek. pris 867:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Head & Hair Heal Shampoo
Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblemsamt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktionoch motverkar håravfall. 

Användning:
Massera in schampot i håroch hårbotten, skölj ur och fortsätt behandlingen med inpackningoch balsam. Anpassad för dagligt bruk.

350ml


Head & Hair Heal Conditioner
Antiinflammatoriskt och hårväxtstimulerande balsam. Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblem samt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion och motverkar håravfall. 

Användning:
Applicera i nytvättat hår,skölj ur. Anpassad för dagligt bruk.

300ml


Head & Hair Heal Masque
Antiinflammatorisk och hårväxtstimulerande inpackning. Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblem samt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion och motverkar håravfall. 

Användning:
Applicera i nytvättathår och låt verka i 5-10 minuter. Skölj ur och avsluta behandlingen med ett balsam. Upprepa behandlingen 1–2 gånger per vecka.

Head & Hair Heal behandlar och förebygger mjäll och andra hårbottenproblem, motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxten. 

250ml


Head & Hair Heal behandlar och förebygger mjäll och andra hårbottenproblem, motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxten. 

Köps ofta tillsammans

1038:-
1217:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019