Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Maria Nila Head & Hair Heal Trio

80 Betyg
749:-Rek. pris 867:-

Head & Hair Heal Shampoo
Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblemsamt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktionoch motverkar håravfall. 

Användning:
Massera in schampot i håroch hårbotten, skölj ur och fortsätt behandlingen med inpackningoch balsam. Anpassad för dagligt bruk.

350ml


Head & Hair Heal Conditioner
Antiinflammatoriskt och hårväxtstimulerande balsam. Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblem samt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion och motverkar håravfall. 

Användning:
Applicera i nytvättat hår,skölj ur. Anpassad för dagligt bruk.

300ml


Head & Hair Heal Masque
Antiinflammatorisk och hårväxtstimulerande inpackning. Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblem samt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion och motverkar håravfall. 

Användning:
Applicera i nytvättathår och låt verka i 5-10 minuter. Skölj ur och avsluta behandlingen med ett balsam. Upprepa behandlingen 1–2 gånger per vecka.

Head & Hair Heal behandlar och förebygger mjäll och andra hårbottenproblem, motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxten. 

250ml


Head & Hair Heal behandlar och förebygger mjäll och andra hårbottenproblem, motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxten. 

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.8

Baserat på 80 betyg
8
6
14
16
36
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 16 månader sedan

  Perfekt vid eksem i hårbotten, men hårkvalitén verkar förändras!

  Har provat HEAL-serien i några veckor. Jag märkte direkt stor skillnad på hårbotten, som brukar börja klia redan efter ett par dagar utan hårtvätt. Hårbotten känns mycket bättre helt enkelt! Däremot verkar hårkvalitén förändras. Jag har mycket långt, slingblonderat hår som är olaplexbehandlat. Jag har alltid vårdat håret noga och använder inpackning vid varje tvätt, men nu, med dessa, verkar håret bli strävare och mer svårstylat. Mina naturliga lockar (som jag hatar) är svårare att göra sig av med och håret verkar leva sitt eget liv.
  gillar
  • vilma
   för 15 månader sedan
   När du byter schampoo och balsam till något bättre har jag hört (från en frissör) att det kan ta bort glansen man vanligtvis har då mataffärernas-schampoo/balsam har dåliga medel i sig för att ge känslan av att håret blir lent och fint när det i själva verket inte alls är så.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • igår 15:16

  Mjukt, glansigt och tar bort klåda

  Doften är ljuvlig .
  Min hårbotten kliar inte längre, denna serie använder jag väldigt mycke under perioder då jag har simskolor på jobbet då mitt hår utsätts för klor och andra härligheter. Mitt hår doftar och är alltid lika mjukt efter varje tvätt och klådan i hårbotten håller sig borta. Rekomend rekomend rekomend! Nöjd nöjd nöjd. #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 1 vecka sedan

  Håller vad de lovar

  Superhärligt schampoo och balsam som verkligen håller vad de lovar! Använder det när jag får mjäll och känner att jag tappar hår mer än vanligt. Doftar gott som alla Maria Nilas produkter. Det enda jag kände som var lite negativt var att håret blev flottigt snabbre än det jag duschar med annars. Men helt klart en av mina favoriter!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Bästa serie jag någonsin provat

  Min hårbotten har helt slutat klia och det mjöl jag hade på grund av min känsliga hårbotten är helt borta. Även sambons hårbotten har blivit så mycket bättre av att använda detta shampo.
  Dessutom har mitt hår äntligen blivit sig själv igen med hjälp av denna serie, självfallet har kommit tillbaka och håret känns lätt och starkt igen.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Helt fantastiskt!

  Jag köpte denna serie efter rekommendation från både lyko och min frisör. Jag har torr kliande hårbotten som blir fet väldigt fort👎 Dessa produkter har gjort under för mitt hår! Förut kunde det börja klia direkt efter tvätt men inte längre. Så fort man har lagt i schampot så ger det en svalkande känsla i hårbotten. Som att hårbotten blir lugn på något sätt. Jag lägger i både schampoo, hårinpackning och balsam från denna serie i hårbotten också. Och min hårbotten blir inte fet utav det. Jag har aldrig varit så nöjd med produkter som dessa. Även min man använder sig av denna serie och hans mjäll och irritation i hårbotten försvann direkt efter andra tvätten. Så värt pengarna!🎉
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Gav mjäll och kliande hårbotten trots allt

  Fick hela Heal-setet på vegomässan innan sommarn och använt de sen dess. (ca 5 månader)

  Vart väldigt glad att få testa då jag brukar få kliande hårbotten och min pojkvän får problem med mjäll lite till och från, samt att jag försöker växa ut mitt hår.
  Jag använde sulfatfritt sedan tidigare så kände inte av någon ”övergång”.
  Tyvärr, två månader in, så fick min pojkvän mjäll iaf, vilket fixades inom en tvätt med Daxxin. Lite konstigt då båda schampon använder samma aktiva ingrediens mot mjäll?
  Sen började min hårbotten att klia... Hårväxten kändes inget berört, tycker dessutom att jag tappar lika mycket hårstrån som innan.

  Har fint/normal tjockt hår och brukar vanligtvis använda produkter som ger volym och fyllnad. Detta schampot och balsamet gör mitt hår tyvärr mer tunt och platt, och känns som jag velat tvätta oftare. Men förövrigt bidrar de med mjukhet och glans som ett professionellt hårvårdsmärke ska. Dock behövde jag använda ett detoxschampo för att få riktigt rent hår efter torrschampo.
  Masken är ok, men känns som den bidrar mer för hårbotten än för håret.
  Så nja, tråkigt nog var denna serie inte alls för mitt hår. Testar nu Volymserien och känner mig mer positiv.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019