4 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.0

Baserat på 109 betyg
9
7
18
21
54
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 28 månader sedan

  Perfekt vid eksem i hårbotten, men hårkvalitén verkar förändras!

  Har provat HEAL-serien i några veckor. Jag märkte direkt stor skillnad på hårbotten, som brukar börja klia redan efter ett par dagar utan hårtvätt. Hårbotten känns mycket bättre helt enkelt! Däremot verkar hårkvalitén förändras. Jag har mycket långt, slingblonderat hår som är olaplexbehandlat. Jag har alltid vårdat håret noga och använder inpackning vid varje tvätt, men nu, med dessa, verkar håret bli strävare och mer svårstylat. Mina naturliga lockar (som jag hatar) är svårare att göra sig av med och håret verkar leva sitt eget liv.
  22 gillar
  • för 27 månader sedan
   När du byter schampoo och balsam till något bättre har jag hört (från en frissör) att det kan ta bort glansen man vanligtvis har då mataffärernas-schampoo/balsam har dåliga medel i sig för att ge känslan av att håret blir lent och fint när det i själva verket inte alls är så.
   8 gillar
 • för 1 månad sedan

  Maria Nila heal - den bästa produkten jag har använt.

  Blev rekomenderad denna serien av en frisör på Lyko för 5 år sedan och har inte använt en annan produkt sedan dess. Perfekt för tort hår och känslit hårbotten. Rekommenderar produktwn starkt. För bästa resultat använd hela serien. #tävling
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Hur bra som helst!

  Har bara använt den här trion i ca en vecka och känner redan STOR skillnad!
  Runt mitten av hösten blev min hårbotten fruktansvärt torr och kliade och mjällade, så mycket att jag nästan skämdes. Började använda HEAL-trion varannan dag och redan efter första tvätten slutade hårbotten klia och nu en vecka senare är det knappt något mjäll kvar, kan inte annat än rekommendera!
  #tävling
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Väldigt bra och återfuktande serie

  Fick sån otroligt svårt kliande hårbotten under graviditeten att jag fick mjäll, utslag och slutligen infektion som endast läkte med stark kutan lösning (recept belagt) och apotekets Fungoral shampo. Annars använde jag denna HEAL-serie dagligen och känner faktiskt stor skillnad. Vid klåda mellan tvättningarna så sprejade jag Lernbergers Stafsings Scalp Serum Soothing. Efter att ha testat en drös rekommenderade shampon/balsam/treatments så måste jag säga att denna var bästa (och dyraste tyvärr). Funkar det så är det ju värt det!

  Hoppas på att min hårbotten blir som normal efter förlossningen, jag tycker synd om de som har detta problem till vardags.
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Vilket schampo o balsam?

  Jag har problem med att min hårbotten kliar emellanåt fast att jag just tvättat håret. Även att det ser fett och smutsigt ut efter en dag redan. Tänkte testa Maria Nila då jag läst att de ska vara bra. Men de har ju så många olika serier, vilken serie kan passa mitt hår?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 månader sedan
   Hej Josefin!
   Har du problem med din hårbotten är det helt klart head and heal du ska kika på . Den är framtagen just för detta. :) hoppas du blir nöjd 😍
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  Värt dom extra kronorna

  Märker en relativt stor skillnad på kort tid på framförallt min hårbotten att den känns mer återfuktad. Tappar även mindre hår.

  #tävling
  Gilla

maria nila
Head & Hair Heal
Trio

109 Betyg
799:-Rek. pris 897:-

Head & Hair Heal Shampoo
Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblemsamt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktionoch motverkar håravfall. 

Användning:
Massera in schampot i håroch hårbotten, skölj ur och fortsätt behandlingen med inpackningoch balsam. Anpassad för dagligt bruk.

350ml


Head & Hair Heal Conditioner
Antiinflammatoriskt och hårväxtstimulerande balsam. Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblem samt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion och motverkar håravfall. 

Användning:
Applicera i nytvättat hår,skölj ur. Anpassad för dagligt bruk.

300ml


Head & Hair Heal Masque
Antiinflammatorisk och hårväxtstimulerande inpackning. Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblem samt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion och motverkar håravfall. 

Användning:
Applicera i nytvättathår och låt verka i 5-10 minuter. Skölj ur och avsluta behandlingen med ett balsam. Upprepa behandlingen 1–2 gånger per vecka.

Head & Hair Heal behandlar och förebygger mjäll och andra hårbottenproblem, motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxten. 

250ml


Head & Hair Heal behandlar och förebygger mjäll och andra hårbottenproblem, motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxten. 

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020