Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Maria Nila Head & Hair Heal Trio

69 Betyg
699:-Rek. pris 837:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Head & Hair Heal Shampoo
Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblemsamt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktionoch motverkar håravfall. 

Användning:
Massera in schampot i håroch hårbotten, skölj ur och fortsätt behandlingen med inpackningoch balsam. Anpassad för dagligt bruk.

350ml


Head & Hair Heal Conditioner
Antiinflammatoriskt och hårväxtstimulerande balsam. Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblem samt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion och motverkar håravfall. 

Användning:
Applicera i nytvättat hår,skölj ur. Anpassad för dagligt bruk.

300ml


Head & Hair Heal Masque
Antiinflammatorisk och hårväxtstimulerande inpackning. Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblem samt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion och motverkar håravfall. 

Användning:
Applicera i nytvättathår och låt verka i 5-10 minuter. Skölj ur och avsluta behandlingen med ett balsam. Upprepa behandlingen 1–2 gånger per vecka.

Head & Hair Heal behandlar och förebygger mjäll och andra hårbottenproblem, motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxten. 

250ml


Head & Hair Heal behandlar och förebygger mjäll och andra hårbottenproblem, motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxten. 

1 användarbild
maria nila

Köps ofta tillsammans

Maria Nila Head & Hair Heal Trio
Maria Nila Invisidry Shampoo 250ml
Pris för allt
928:-

Köps ofta tillsammans

Maria Nila Head & Hair Heal Trio
Maria Nila True Soft Hair Oil 100ml
Maria Nila Ocean Spray 150ml
Pris för allt
1197:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.8

Baserat på 69 betyg
8
5
13
13
30
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 12 månader sedan

  Perfekt vid eksem i hårbotten, men hårkvalitén verkar förändras!

  Har provat HEAL-serien i några veckor. Jag märkte direkt stor skillnad på hårbotten, som brukar börja klia redan efter ett par dagar utan hårtvätt. Hårbotten känns mycket bättre helt enkelt! Däremot verkar hårkvalitén förändras. Jag har mycket långt, slingblonderat hår som är olaplexbehandlat. Jag har alltid vårdat håret noga och använder inpackning vid varje tvätt, men nu, med dessa, verkar håret bli strävare och mer svårstylat. Mina naturliga lockar (som jag hatar) är svårare att göra sig av med och håret verkar leva sitt eget liv.
  gillar
  • vilma
   för 11 månader sedan
   När du byter schampoo och balsam till något bättre har jag hört (från en frissör) att det kan ta bort glansen man vanligtvis har då mataffärernas-schampoo/balsam har dåliga medel i sig för att ge känslan av att håret blir lent och fint när det i själva verket inte alls är så.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 dagar sedan

  Räddat mitt hår!

  Superbra produkt som hjälp mitt hår. Det känns mer levande och mjukt. Skiner utan att bli fettigt. Hårmasken är ett måste!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Älskar serien!

  Helt förälskad i mitt nya shampoo, balsam och hårkur. Inte nog med att den doftar ljuvligt, den har även gjort underverk för min hårbotten! Rekommenderar denna serie starkt!
  #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Besviken

  Håret blir fett på nolltid samtidigt som det är torrt och risigt. Håravfallet har tyvärr inte blivit bättre. Hårbotten har väl blivit lite bättre men inte mer än så.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Suverän

  Jag har haft problem länge med min kliande hårbotten o att mitt hår aldrig växer.....efter att ha använt den här serien en månad så märker jag tydliga resultat! Mitt kliande har försvunnit =) o jag fick till och med en komplimang av en vän som sa att mitt hår blivit längre! Hon hade också problem med kliande hårbotten så jag tipsade henne om denna hårprodukt =)
  #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 månader sedan

  Gjorde underverk

  Detta paket har gjort underverk för mitt hår! Från att ha varit torrt o livlöst efter blekning så är det nu starkt igen o fick senast beröm av frisören för kvaliten på håret. Dessutom hjälper det mot torr hårbotten
  #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018