1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.4

Baserat på 14 betyg
1
4
0
6
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 13 månader sedan

  Bättre än de flesta

  Håret känns vårdat o den tycker inte ner för mycket så länge man ser till att hålla det i längderna och inte rötterna. Innehåller inte SLS så det är ett plus. Dock luktar den tråkigt.
  4 gillar
 • för 3 månader sedan

  Perfekt!

  Reder ut, utan att tynga ner. Älskar det här balsamet, enda jag köpt de senaste åren.
  1 gillar
 • för 5 månader sedan

  Perfekt till ett finare hår

  Ett balsam som reder ut och ger fukt utan att tunga ner. Skulle läga att det passar ett fintrådigare hår som önskar mer volym i håret.
  1 gillar
 • för 8 månader sedan

  Ger mjukt och glansigt hår + bra klumpningsförmåga!

  Jag vände mig till detta balsam efter att ha provat Heal-serien, som inte riktigt föll mig för smaken och gjorde att mitt hår kändes tunt. Men jag ville ge Maria Nila en andra chans.

  Detta balsam vart en hit för mig! Överraksande nog så har den god klumpningsförmåga i mitt hår! Dvs, den lyckas på något magiskt sätt få mina naturliga vågor i håret att bunta sig, vilket resulterar i fina lockar när det väl torkar. Tillsammans med andra stylingprodukter för lockigt hår så håller sig håret vågigt längre på ett mer "glamoröst" sätt, vilket jag gillar.
  Denna produkt riktar sig inte för lockigt hår och det är nog den första volymprodukten jag kommit över som har en sådan effekt.

  Håret känns väldigt mjukt, följesamt och hälsosamt med detta balsam. Ger otroligt fin glans och lyster åt håret. Den lyckas även att återfukta och skapa vågor utan att tynga ner eller få mitt hår att kännas tunt. Skulle ha gillat om den gav lite extra fyllnad dock.
  Personligen så gillar jag doften. Tycker MN överlag har god och mild doft på sina produkter. Men det är ju så individuellt vilka noter man reagerar på.

  Senare så köpte jag till det tillhörande schampo, men märkte att detta balsam verkar ha bäst curl-förmåga tillsammans med Heal-schampot. Kan vara så att volymschampot inte är tillräckligt återfuktande?

  Men just detta balsam kan jag tänka mig att komma tillbaka till flera gånger om!
  4 gillar
 • för 12 månader sedan

  Helt ok!

  Ett shampoo som luktar väldigt gott, upplever däremot inte att det gav särskilt mycket volym. Upplevde dessutom att mitt hår blev smutsigt snabbare. Tvättar håret 1 gång/vecka, och det brukar inte bli fettigt, men upplevde tyvärr det med denna efter 4 dagar. Inte för mig! #tävling
  Gilla
 • för 17 månader sedan

  Nja...

  Testade detta balsam tillsammans med volym shampoot. På mitt tunna flygiga hår fick det motsatt effekt. Håret blev platt och tungt. Så inget för mitt hår.
  1 gillar

maria nila
Pure Volume
Conditioner 100 ml

14 Betyg
129:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

300 ml100 ml1000 ml
Beskrivning
Ingredienser

Ett utredande, lättviktigt balsam för fina, tunna hår som mjukgör och återfuktar utan att tynga ner.

Vitamin B5 ger håret volym, spänst och lång hållbarhet. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.

100ml

Finns även i paket

maria nila
Pure VolumeTravelkit
229:-Rek. pris 258:-

Köps ofta tillsammans

258:-
527:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019