1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 60 betyg
7
6
8
14
25
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 24 månader sedan

  Bra produkt!

  Var svårt att veta om mitt hår var skadat eller bara torrt, men gjorde en chansning och valde denna palett.

  Hade tidigare Maria Nila Pure Volume, som gav mitt livlösa, tunna och spikraka hår massvis med liv. Men håret behövde något lite extra då det blev risigt.

  Efter första tvätten med Structure Repair var håret fantastiskt! Märkte skillnad med en gång. Kändes inte alls lika risigt och torrt som tidigare. Luktar väldigt fräsht dessutom :)
  9 gillar
 • för 6 dagar sedan

  Underbart

  Denna duon har räddat mitt långa, torra, blekta skandinaviska hår! Har testat både Heal och Soft men upplever att Repair är den bästa (iallafall för mitt hår, allas hår är olika). Den gör mitt hår levande. Jag behöver inte tvätta det lika ofta och jag upplever att min hårkvalitet blivit jättebra. Jag rekomenderar starkt! Är dock inte jättesåld för doften men vad produkten gör med mitt hår får den ändå 5 stjärnor av mig! Älskar! #tävling
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Flottigt hår

  Nu har jag endast använt schampot och balsamet 3ggr, men efter att håret har torkat känns underhåret väldigt flottigt samt att luggen blir lätt flottig efter en dag...
  Var lite skeptisk mot doften först, men nu gillar jag den. Påminner lite om läkerol Salvia😅
  Ska ge det ett tag till om håret behöver vänja sig mot produkterna.
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Tips

  Hej. Jag har tjockt, lockigt och skadat hår. Väldigt torra toppar, jag tappar även mkt hår. Jag kikar på olika schampoo, balsam och inpackningar. Vilka skulle ni rekommendera?
  Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Vilken shampoo/balsam?

  Hej, jag har lockigt/vågit hår. Har ganska tjockt hår men jag tappar väldigt mycket hår. Det är inte torrt och har inga problem med mjäll eller något liknande. Vilken shampoo och balsam rekomenderar ni?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hejsan Rozeta!😊

   Då rekommenderar jag en kombination av Head & Hair Heal
   Shampoot och True Soft balsamet. Heal serien stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion och motverkar håravfall. True soft mjukgör, återfuktar och stärker hårets struktur 👍😊
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Doftar underbart

  Doften är fantastisk! Bra schampoo och balsam som återfuktar håret :)
  Gilla

maria nila
Structure Repair
Duo

60 Betyg
449:-Rek. pris 498:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Maria Nila Palett Shampoo Structure Repair
Ett sulfat- och parabenfritt schampo för skadade, torra och kemiskt behandlade hår som återfuktar, bygger upp och stärker hårets struktur.

Reparerande algextraxt hjälper håret att återfå dess naturliga styrka, mjukhet och glans. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.

350ml

Maria Nila Palett Conditioner Structure Repair
Ett utredande balsam för skadade, torra och kemiskt behandlade hår som mjukgör, återfuktar och motverkar statisk elektricitet.

Reparerande algextraxt hjälper håret att återfå dess naturliga styrka, mjukhet och glans. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.

300ml

Köps ofta tillsammans

728:-
1027:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020