Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 54 betyg
6
6
7
13
22
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 20 månader sedan

  Bra produkt!

  Var svårt att veta om mitt hår var skadat eller bara torrt, men gjorde en chansning och valde denna palett.

  Hade tidigare Maria Nila Pure Volume, som gav mitt livlösa, tunna och spikraka hår massvis med liv. Men håret behövde något lite extra då det blev risigt.

  Efter första tvätten med Structure Repair var håret fantastiskt! Märkte skillnad med en gång. Kändes inte alls lika risigt och torrt som tidigare. Luktar väldigt fräsht dessutom :)
  8 gillar
 • för 2 dagar sedan

  Hjälp

  Hej!
  Jag har problem med att mitt hår snabbt blir fettigt. Tvättar jag det på eftermiddagen är det redan lite smutsigt på morgonen när jag vaknar. Eftersom jag jobbar som snickare vill jag tvätta håret varje dag. Mitt hår är tunt/fint, och har absolut ingen volym. Vad ska jag testa för shampoo och balsam?
  Gilla
  • för 2 dagar sedan
   Testa maria nilas volume serie. Det hjälper till med volymen samt ”fettigt” hår. Försök att inte tvätta håret var dag. Jobba gärna med något som täcker håret, fläta och en mössa eller kanske något bredare hårband som täcker bottnen 😃
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Jättebra!

  Jättebra produkt, håret känns rent och mjukt! Balsamet reder ut bra utan att tynga ner håret.
  Doftar gott, vilket är ett stort plus!
  #tävling
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Hjälp!

  Hej. Jag har färgat mitt hår rött i ca 6år Och plattar det ofta så det är väldigt slitet, jag tänkte nu låta färgen växa ut/försvinna. För att kunna färga nytt på ett friskt hår. Ska jag ändå använda detta Shampo som reducerar färgförlust? Eller borde jag välja Heal?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Amanda! Har du ett slitet hår som behöver vård så är Repair ett bra val. Det är även färgbevarande.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Inte rätt schampo för lockigt hår

  Efter att ha kollat runt på oerhört många schampon och balsam landade jag på dessa produkter för mitt lockiga och färgade hår. Det står att produkterna ska "återfå hårets naturliga styrka, mjukhet och glans", men mitt hår blev inte alls mjukt utan det kändes verkligen strävt och håret blev stort snarare än lockigt, vilket är typ mardrömmen för lockhåriga. Produkterna funkar säkert fint för de med rakt hår (därav de höga betygen), men om du funderar på att köpa denna och har lockigt hår så hade jag testat nåt annat istället.
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Kvalitet för tunt hår o känslig hårbotten

  Jag har tunt hår och har tidigare använt Redken. Tycker att Maria Nila är skonsammare mot hårbotten men håret känns starkt och fylligt och att det ger effekt.. Dessutom bra pris i jämförelse och svenskt brand.
  1 gillar

maria nila
Structure Repair
Duo

54 Betyg
429:-Rek. pris 478:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Maria Nila Palett Shampoo Structure Repair
Ett sulfat- och parabenfritt schampo för skadade, torra och kemiskt behandlade hår som återfuktar, bygger upp och stärker hårets struktur.

Reparerande algextraxt hjälper håret att återfå dess naturliga styrka, mjukhet och glans. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.

350ml

Maria Nila Palett Conditioner Structure Repair
Ett utredande balsam för skadade, torra och kemiskt behandlade hår som mjukgör, återfuktar och motverkar statisk elektricitet.

Reparerande algextraxt hjälper håret att återfå dess naturliga styrka, mjukhet och glans. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.

300ml

Köps ofta tillsammans

668:-
967:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019