1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 60 betyg
7
6
7
14
26
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 26 månader sedan

  Bra produkt!

  Var svårt att veta om mitt hår var skadat eller bara torrt, men gjorde en chansning och valde denna palett.

  Hade tidigare Maria Nila Pure Volume, som gav mitt livlösa, tunna och spikraka hår massvis med liv. Men håret behövde något lite extra då det blev risigt.

  Efter första tvätten med Structure Repair var håret fantastiskt! Märkte skillnad med en gång. Kändes inte alls lika risigt och torrt som tidigare. Luktar väldigt fräsht dessutom :)
  9 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Risigt hår

  Har alltid haft bra hår men som äldre har kvalitén blivit helt annorlunda. Underhåret har på en fläck på bakhuvudet blivit en katastrof, ser ut som när en baby när jag vaknat upp efter en natt sömn, som ett trassel som inte går att reda ut. Håret känns livlöst och dött. Använder inga produkter utom balsam o inpackn. Ge mig ett tips.
  Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Hairtalk - torrt hår

  Hej

  Jag har tunt och fint hår. Får ibland fet hårbotten. Har nyligen satt i haritalk, och löshåret blir frissigt och torrt väldigt lätt. Är okej efter att jag använt inpackning, men vill inte göra det varje gång jag tvättar håret.

  Är den här produkten bra för frissigt hår med lite fet hårbotten? Eller är någon annan av maria nilas produkter, bättre?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 veckor sedan
   Hej Emma!
   För fet hårbotten skulle jag rekommendera att du kikar på volume, sen kan du köra repair i balsam så du ändå får med den biten, så du kan alltså balanda. Eller om du vill köra volume både schampo balsam i Volume och sedan inpackning i repair. 😊👍
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Vilket schampo och balsam?

  Hej,
  Jag har tunna, fina hårstrån (men har många hårstrån så håret ser inte tunt ut) samt rakt hår. Är ganska ljus i min vanliga färg men har blekt och färgat håret i ännu ljusare toner i 2-3 år. Jag stylar det nästan aldrig. Nu upplever jag att håret är extremt torrt i längderna och att jag har lite mjäll samt att håret är slitet. Vilket schampo och balsam från Maria Nila rekommenderar ni?
  Gilla
  • Medarbetare på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Felicia!
   Denna duo borde funka jättebra för ditt torra/behandlade hår, odck hjälper det inte mot mjäll. Så alternativet skulle ju kunna vara att kombinera Head & Hair Heal shampoot ( som jobbar mot mjäll och irriterad hårbotten) med balsamet från Structure Repair serien. Då får du ju verktygen både mot mjäll och det torra/slitna. 😊✨
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Top notch

  Jag har nu använt MN Repair serien i ca. 7 månader och jag måste bara säga wow! Detta är helt klart dom bästa hårprodukterna jag någonsin har testat.
  Håret gick från en risbuske iprincip till mjukt, lent och blankt, älskar dessutom den fräscha doften.
  Rekommenderas varmt! #tävling
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Underbart

  Denna duon har räddat mitt långa, torra, blekta skandinaviska hår! Har testat både Heal och Soft men upplever att Repair är den bästa (iallafall för mitt hår, allas hår är olika). Den gör mitt hår levande. Jag behöver inte tvätta det lika ofta och jag upplever att min hårkvalitet blivit jättebra. Jag rekomenderar starkt! Är dock inte jättesåld för doften men vad produkten gör med mitt hår får den ändå 5 stjärnor av mig! Älskar! #tävling
  Gilla

maria nila
Structure Repair
Duo

60 Betyg
479:-Rek. pris 498:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Maria Nila Palett Shampoo Structure Repair
Ett sulfat- och parabenfritt schampo för skadade, torra och kemiskt behandlade hår som återfuktar, bygger upp och stärker hårets struktur.

Reparerande algextraxt hjälper håret att återfå dess naturliga styrka, mjukhet och glans. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.

350ml

Maria Nila Palett Conditioner Structure Repair
Ett utredande balsam för skadade, torra och kemiskt behandlade hår som mjukgör, återfuktar och motverkar statisk elektricitet.

Reparerande algextraxt hjälper håret att återfå dess naturliga styrka, mjukhet och glans. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.

300ml

Köps ofta tillsammans

728:-
1007:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter