1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 56 betyg
6
6
7
14
23
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 22 månader sedan

  Bra produkt!

  Var svårt att veta om mitt hår var skadat eller bara torrt, men gjorde en chansning och valde denna palett.

  Hade tidigare Maria Nila Pure Volume, som gav mitt livlösa, tunna och spikraka hår massvis med liv. Men håret behövde något lite extra då det blev risigt.

  Efter första tvätten med Structure Repair var håret fantastiskt! Märkte skillnad med en gång. Kändes inte alls lika risigt och torrt som tidigare. Luktar väldigt fräsht dessutom :)
  9 gillar
 • för 4 veckor sedan

  Lyx för håret!

  Mitt hår var katastrof och trodde inte någonting kunde hjälpa, men efter att ha använt dessa ett tag så har jag verkligen märkt skillnad! Mitt hår känns friskare och förbättrat. Kommer verkligen fortsätta använda produkter från Maria Nila! Tycker även de luktar gott med! 🌺 #Tävling
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Använda?

  Hej ! Jag har ett rätt så torr och Lockigt hår och jag undrar om jag kan använda den här schampon kan ni dessutom rekommendera en schampoo som gör att håret växer för har ganska kort hår
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Vilken serie passar mig?

  Hej! Jag har väldigt tunna, fina men ganska många hårstrån. Jag tappar förhållandevis mycket hår. Håret blir snabbt fett eftersom det är så tunt (oljor etc. är helt uteslutet), men samtidigt extremt torrt i längderna, och elektriskt på vinterhalvåret. För övrigt är det ofärgat och jag använder aldrig värme i håret. Jag vill prova någon serie från Maria Nila men jag har svårt att veta vilken som skulle passa mig bäst. Jag funderar på denna, Heal eller Volume, vilken tror ni skulle passa bäst?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Alma! Då kan jag rekommendera shampo och balsam i serien volume och inpackning true soft för att få extra fukt. Har du problem med statiskt hår så kan du använda True soft oljan i längderna.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Bra

  Det enda dåliga med detta schampoo å balsam är att de luktar typ lakrits
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Hjälp

  Hej!
  Jag har problem med att mitt hår snabbt blir fettigt. Tvättar jag det på eftermiddagen är det redan lite smutsigt på morgonen när jag vaknar. Eftersom jag jobbar som snickare vill jag tvätta håret varje dag. Mitt hår är tunt/fint, och har absolut ingen volym. Vad ska jag testa för shampoo och balsam?
  Gilla
  • för 1 månad sedan
   Testa maria nilas volume serie. Det hjälper till med volymen samt ”fettigt” hår. Försök att inte tvätta håret var dag. Jobba gärna med något som täcker håret, fläta och en mössa eller kanske något bredare hårband som täcker bottnen 😃
   Gilla

maria nila
Structure Repair
Duo

56 Betyg
429:-Rek. pris 478:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Maria Nila Palett Shampoo Structure Repair
Ett sulfat- och parabenfritt schampo för skadade, torra och kemiskt behandlade hår som återfuktar, bygger upp och stärker hårets struktur.

Reparerande algextraxt hjälper håret att återfå dess naturliga styrka, mjukhet och glans. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.

350ml

Maria Nila Palett Conditioner Structure Repair
Ett utredande balsam för skadade, torra och kemiskt behandlade hår som mjukgör, återfuktar och motverkar statisk elektricitet.

Reparerande algextraxt hjälper håret att återfå dess naturliga styrka, mjukhet och glans. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.

300ml

Köps ofta tillsammans

698:-
947:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019