2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 69 betyg
4
4
6
12
43
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 14 månader sedan

  Fantastisk produkt som känns bra i själen

  Jag köpte dessa produkter just för att de är veganska, samt producerade i Sverige vilket var väldigt viktigt för mig! Jag köpte Maria Nila silverschampoo för ett par veckor sedan och är kär. Och true soft gör mitt hår väldigt lent och det känns bra i själen att använda sig av något som inte skapas ur djurs lidande <3 jag brukar säga att en plats är ”balsam gör själen” och nu är även detta det! #tävling
  13 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 11 månader sedan

  Inte nöjd:(

  Tyvärr är jag inte alls nöjd med denna produkt... mitt hår blev fett redan dagen efter. Jag tyckte också det var svårt att få håret rent... mitt hår är ganska fint, skandinaviskt
  Jag har tidigare använt repair-serien och varit nöjd.
  3 gillar
  • för 11 månader sedan
   Samma här!
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Riktigt återfuktande

  Det är andra gången jag köper Maria Nilas Soft-serie, älskar hur mjukt och återfuktat mitt torra hår blir. Använder det ca 1 gång i veckan och varvar med HEAL-serien.
  En fukt-boozt för håret!
  #tävling
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Toppen produkt

  Har långt, tjockt och torrt hår. Detta schampoo och balsam funkar toppen, det bästa jag använt på mitt hår. Använt i 2 år nu och kan inte använda något annat schampoo och balsam då detta är så bra! Luktar gott är drygt och håret blir rent och mjukt och hjälper till att återfukta. Rekommenderar starkt! Har provat repair av Maria nila med men detta är bäst för mig
  1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 1 månad sedan

  Antifrizz

  Få en rejäl återfuktning och tämjande effekt av denna duo. Wow! Hejdå till frizz och yvigt hår. Gör håret mjukt och följsamt direkt. Tummen upp!
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Mjukt men inte så mycket mer.

  Vart faktiskt besviken på produkten. Jag måste ta minst 4 matskedar för att ens få upp ett lite okej ludd i håret så att det känns som att hela låret är schamponerat. och med tanke på flaskans storlek så kanske det räcker i två veckor. Jag har väldigt långt hår men...det finns flaskor för 60kr som är bättre. Lika så balsamet fick man också ta mycket av för att det ens skulle kännas att man behandlat hela låret och något frizz tog det inte bort. Enda positiva är att håret blev något mjukare än innan.
  Gilla
  • för 1 månad sedan
   Eftersom detta är ett "sulfat" fritt schampo o balsam så behöver du schamponera håret 2 gånger. Den första omgången löser upp smuts och fett. Medan andra omgången tvättar rent, dvs mer "lödder" 👍✨
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Vilket schampo?

  Jag har tjockt hår med fin kvalité, har dock problemet att jag lätt får fett hår. Vilket av Maria Nilas schampo och balsam är bäst för mig?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Elin! Mest effektiv mot fet hårbotten är volym men önskar du inte det så kan du även välja Heal serien.
   Gilla

maria nila
True Soft
Duo

69 Betyg
429:-Rek. pris 478:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Maria Nila Palett Shampoo True Soft
Ett sulfat- och parabenfritt schampo för torrt hår som mjukgör, återfuktar och stärker hårets struktur.

Arganolja motverkar frizz, statisk elektricitet och tillför glans. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.

350ml

Maria Nila Palett Conditioner True Soft
Ett utredande balsam för torrt hår som mjukgör, återfuktar och stärker hårets struktur.

Arganolja motverkar frizz, statisk elektricitet och tillför glans. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.

300ml

Gåva på köpet

Köp 2 produkter/paket från Maria Nila och få en spray på köpet!

Köps ofta tillsammans

668:-
917:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019