3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.0

Baserat på 21 betyg
2
2
0
6
11
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 3 månader sedan

  Lockarnas vän!

  En jättebra produkt om man vill behålla fukten i lockigt hår utan att det blir tungt eller kladdigt. Mitt lockiga hår vill gärna "frizza" till sig om det blir fuktigt ute men en liten klick av produkten håller lockarna intakt både under dagen och kvällen. Använder den i blött hår och låter håret självtorka men den fungerar även väldigt bra vid föning. Doften är himmelsk!

  #tävling
  6 gillar
 • för 1 månad sedan

  Besviken

  Har väldigt lockigt hår och denna gör ingen som helst skillnad om jag inte tar jättemycket men då ser det inte naturligt ut.
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Underbar doft...

  Denna doftar helt underbart, men den är väldigt tung så mina lockar raknar. Håret känns äckligt dagen efter!
  1 gillar
 • för 7 månader sedan

  Noll lockar men volym

  Jag får färre lockar med produkten än utan, så där får produkten minus. Men den ger mer volym vilket alltid är önskvärt, så därför ger jag den 2. #tävling
  Gilla
 • för 8 månader sedan

  Sover med flätor

  Hej! Jag sover ofta med flätor för att få lite lockar/volym i håret, men det har en tendens att bli ganska frissigt på morgonen. Skulle Curlicue Cream hjälpa mot det? Och ska jag isåfall ha det i handdukstorkat hår innan jag flätar, eller i torrt hår morgonen efter?
  1 gillar
 • för 8 månader sedan

  Luktar jättegott och lockvänliga ingredienser

  Curly girl approved produkt.
  man ska följa instruktionerna. Den funkar bäst när den fönas in med låg värme och med en difuser. Då blir lockarna som finast. Luktar väldigt gott. Använder den efter en curl definer och en curl gel för att lockarna ska hålla bättre. Låter man håret självtorka med produkten i blött hår så blir lockarna krispiga men man kan krama ut det krispiga men man får lite mera friss då.

  #tävling
  2 gillar

maria nila
Style&Finish
Curlicue Cream 100 ml

21 Betyg
211:65Rek. pris 259:-
Beskrivning
Ingredienser
En vårdande kräm som framhäver naturliga lockar och vågor i ditt hår. Applicera i handdukstorkat hår och föna för bästa resultat. Colour Guard Complex skyddar håret mot fria radikaler. Sulfat- och parabenfri med 100% veganska ingredienser. Förpackningen är till 100% CO2-kompenserad.

100ml
 • Kategori:Creme
 • Artikelnummer:
  1003-198-0100

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter