Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Mario Badescu
Acne Repair

2 Betyg
599:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Lyko
Daily Face Wash125 ml
53:10Rek. pris 59:-
Beskrivning
Ingredienser
De populäraste produkterna från Mario Badescu i ett och samma kit! Kittet innehåller tre produkter: Drying Lotion (29 ml), Buffering Lotion (29 ml) och Drying Cream (14 ml).
Passar utmärkt till alla slags akneproblem - inflammerad-, icke-inflammerad-, eller cystisk akne. Produkterna både förebygger och behandlar akne. Detta akneset rekommenderar till dig som lider av alla former av hud-, och akneproblem och generellt har problem med oren hud.

Tips! Har du problem med akne och oren hud bör du alltid följa en bestämd hudrutin med goda produkter. Rengöring av huden är viktig samt att använda ett bra ansiktsvatten. Kom igåg att ge huden rikligt med fukt i form av en god ansiktskräm och ett serum. Detta då akneprodukter ofta torkar ut huden.

Mario Badescu Buffering Lotion - Förebyggande och behandling för djup och cystisk akne. Används bidrar till att förhindra akneutbrott. Produkten förkortar aknefasen och förhindrar att den bryter ut eller gör utbrottet mindre. Används efter rengöring och toning. Skaka flaskan väl och applicera lotionen på fingertopparna på det utsatta området eller direkt på huden. Används så länge som akneutbrottet. Används för att förebygga och bekämpa djupare finnar.

Mario Badescu Drying Lotion - En uttorkande behandling. Produkten rekommenderas och används på kvällen / natten. Applicera efter rengöring och toner med en tops direkt på huden. Massera inte huden, torka enbart området för akne. Skaka inte flaskan, stoppa försiktigt topsen ända ned till botten på flaskan och doppa den i den rosa produkten. Torkar ut vita och röda finnar på huden, och förkortar aknefasen avsevärt.

Mario Badescu Drying Cream - Applicera ett tunt lager på utbrottsområdet. Drying Cream är lättflytande, torkar ut och lugnar akne och inflammation. Kan appliceras före och efter smink.

ml
  • Kategori:Dagkräm
  • Artikelnummer:
    2460-168-0000

Gåva på köpet

Köp två produkter från Mario Badescu och få denna gåva på köpet!

Köps ofta tillsammans

688:-
763:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter