Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Mario Badescu
Glycolic Foaming Cleanser 177 ml

Bli först med att betygsätta produkten
191:20Ord. pris 239:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Djuprengörande produkt med exfolierande egenskaper som bidrar till en frisk och sund hud. Glycosyra avlägsnar döda hudceller och löser upp orenheter i porerna. Ansiktsrengöringen reducerar också fina linjer, rynkor och pigmentförändringar/missfärgningar på huden över tid och efterlämnar en ren, slät och glödande hud. Lugnande örtextrakt.

Bör användas 1 - 3 gånger per vecka eller så ofta som din hudterapeut rekommenderar baserat på din hudtyp (den bör dock inte användas så ofta som varje dag). Kan gärna kombineras med andra rengöringsprodukter anpassade för din hudtyp.

Rekommenderas för oren hud men dock inte vid allvarlig akne med infekterade hudutslag. Kan också användas i förebyggande syfte. Produkten innehåller AHA-syra. Regelbundet användande kan bidra till att huden blir mer känslig för solljus. Det är därför extra viktigt att använda hudvårdsprodukter med solskyddsfaktor. Mario Badescu Glycolic Foaming Cleanser passar alla hudtyper.

Byt ut din vanliga rengöring 1-3 gånger i veckan (1-2 gånger för torr till kombinerad hud och 2-3 gånger för kombinerad och fet hud). Massera på våt hud med uppåtgående cirkulära rörelser, skölj sedan noggrant med varmt vatten. Om produkten kommer i ögonen, skölj med vatten.

177ml

Gåva på köpet

Köp två produkter från Mario Badescu och få denna gåva på köpet!

Köps ofta tillsammans

260:20
349:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter