Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Mario Badescu
The Brightening Kit

Bli först med att betygsätta produkten
479:-
Beskrivning
Ingredienser
Mario Badescu Brightening Regimen Kit är ett paket med hudvårdsprodukter som gör att huden lättare och jämnar hudens struktur och finns i praktiska storlekar, även för resor. Ett bra startpaket också för dig som vill prova produkterna innan du köper produkter i full storlek.

Satsen inkluderar:
- Glykolisk skummande rengöringsmedel (2 oz - 59 ml): En exfolierande rengöringsmedel som tar bort uppbyggnaden och ger en lättare och mjukare hudstruktur. Används 1-2 gånger per vecka.
- Alpha Grapefruit Cleansing Lotion (2 oz. - 59 ml) En mild toner som tar bort hudföroreningar och vitaliserar huden.
- C-vitamin serum (0,3 oz - 10 ml): Ett lätt men kraftfullt serum med antioxidant vitamin C. Utformat för att minska synliga tecken på åldrande och slappna av huden. Antioxidant C-vitamin lyser upp huden, vilket ger en jämnare hudton med natriumhyaluronat och kollagen i kombination. - Whitening Mask (0,5 oz - 14 gr): En lysande mask med Kojic Acid, Licorice och Mulberry Extract som alla fungerar för att jämna ut hudtonen och lysa upp huden.
- Glycolic Skin Renewal Complex (prov): En rik och vitaliserande ansiktskräm som förbättrar hudtonen och strukturen i huden.
-Glykolisk skummande rengöringsmedel *: Byt ut ditt vanliga rengöringsmedel 1-3 gånger i veckan (1-2 gånger för torr till kombination hud, och 2-3 gånger för kombination och oljig). Massera på våt hud med uppåt, cirkulära rörelser och skölj sedan noggrant med varmt vatten. Om produkten kommer i ögonen, skölj väl med vatten.
- Alpha Grapefruit Cleansing Lotion: Två gånger dagligen efter rengöring, applicera på huden med en bomullsboll eller kudde. Torka av svepande, utåtriktade rörelser tills bomullen blir ren. Undvik ögonområdet. Om produkten kommer i ögonen, skölj väl med vatten.
- C-vitamin serum: Applicera 3-4 droppar på ren hud (undvik ögonområdet) varannan natt. Följ med nattkräm. Om produkten kommer i ögonen, skölj väl med vatten.
- Whitening Mask: Applicera ett tunt lager av mask på ren hud och undvik ögonområdet. Vänta 5-10 minuter och skölj noggrant med vatten. Använd 2-3 gånger i veckan för bästa resultat. Om produkten kommer i ögonen, skölj väl med vatten. Rekommenderas inte för användning på akneutsatt eller utbruten hud.
- Glykolisk hudförnyelsekomplex *: Applicera i ansiktet, halsen och dekolletage efter rengöring och toning (undvik ögonområdet). Om produkten kommer in i ögonen, skölj väl med vatten. * Rekommenderas inte för användning med lokala recept, akneutbrott eller känslig hud. Undvik kontakt med ögonen. Om kontakt inträffar, skölj väl med vatten. Avbryt användningen om irritationen utvecklas och kvarstår. Solbränningsvarning: Denna produkt innehåller en alfa-hydroxisyra (AHA) som kan öka hudens känslighet för solen och särskilt möjligheten att solbränna. Använd solskyddsmedel, använd skyddskläder och begräns solen när du använder denna produkt och under en vecka därefter.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter