Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MaskerAide All Nighter Face Mask 23g

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Oavsett om du har varit vaken hela natten för att studera eller om du har vart på fest, denna ansiktsmask är utvecklad för att klara den långa morgondagen. Applicera tygmasken All Nighter för att väcka, uppfriska och återfukta huden.

All Nighter har en kylande effekt som kommer minska påsar under ögonen och återuppliva huden. Serumet innehåller naturlig pepparmintolja, aloe vera, arganolja, ödleblad (en kraftfull avgiftare), honung, superfrukt- och kaktusextrakt. All Nighter suddar ut tecken på för lite sömn och gör dig redo för att gå direkt in på chefens kontor!

För att förbättra hudens upptagningsförmåga, använd en ansiktspeeling innan tygmasken appliceras.

För att få en ännu kraftigare uppfriskning kan förpackningen förvaras i kylskåp innan appliceringen.

För att applicera en varm tygmask kan den oöppnade förpackningen placeras i en skål med varmt vatten innan applicering.

När förpackningen öppnas kan det med stor sannolikhet finnas serum i kvar som inte tygmasken har absorberat, låt inte detta gå till spillo, applicera det gärna på hals, axlar, armar och bröst.

När ansiktsmasken är använd, släng den inte direkt! Det kan finnas en hel del bra näring och vitaminer kvar i den. Tag tygmasken och massera över benen som en liten trasa.

Glöm inte att tygmasken är nedbrytbar och passar bäst i komposten! Förpackningen går såklart också att återvinna.

Användning:
Rengör ansiktet. Öppna förpackningen, tag försiktigt ut tygmasken och placera den på ansiktet. Justera tygmaskens placering över ögon, näsa och mun för en perfekt passform. Applicera serum som är kvar i förpackningen över hals och bröst. Slappna av i 10-20 minuter, tag sedan av tygmasken. Massera därefter varsamt in kvarvarande serum i huden eller skölj av ansiktet med ljummet vatten. För bästa resultat, använd en tygmask en gång i veckan. Kan användas dagligen.

23g

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018