Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mason Pearson Bristle & Nylon Junior Blue

1 Betyg
1375:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

En riktigt mjuk och smidig borste! Denna hårborste rengör håret, stimulerar hårbotten och ökar blodflödet till rötterna för att sprida hårbottens naturliga, vårdande olja till hårets längder och ge styrka, smidighet och en hälsosam lyster. Denna hårborste har ett handtag av cellulosa-plast som är hand-polerat för att vara så bekväm som möjligt.

- Passar för normalt till tjockt hår.

216 mm

Den unika gummi-kudden, gjord för hand med Mason Pearsons ursprungliga tekniker, möjliggör effektiv borstning. Det är skonsam att använda och masserar hårbotten.

Cellulosa plasthandtagen är hand-polerade och eventuella skarpa kanter avlägsnas för att göra hårborsten mer bekväm att hålla i. Detta handtag har utvecklats från den ursprungliga träkonstruktionen (som Mason Pearson fortsätter att göra i små mängder).

Mason Pearson fortsätta att försöka förbättra den etablerade designen: till exempel, "Child"-borsten togs fram som svar på en kunds begäran. Den liknar det material som används för "Sensitive"-modellen. Denna borste stimulerar varsamt hårbotten.

Mason Pearson bygga sina produkter för att hålla så länge som möjligt. Även om de inte kan göra oförstörbara borstar så använder Mason Perason de bästa materialen som finns, så att med lite omsorg, kan de hålla mycket länge. Mason Pearson har utvecklat sin egna speciella nylon och är extra noga i valet av naturborst för den bästa kombinationen för varje borste. 

1 användarbild
Mason Pearson

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

5.0

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  Mason Pearson B&N Junior

  Hatten av, för denna otroliga borste! Den reder ut och slätar ut samtidigt som nylon stråna ger hårbotten en mjuk massage. Håret får naturlig glans! För att välja rätt bland 3 olika typer av stråna (Britle, Bristle&Nylon, Nylon) tänk på din hårtyp, till exempel Bristle - tunt hår/ kort hår, Nylon & Bristle - normalt hår/ långt hår, Nylon - tjockt hår/ lockigt hår. Jag köpte B&N eftersom jag har långt hår och den blev helt perfekt. #tävling
  gillar
  • krizz
   för 1 månad sedan
   Älskar också denna! Jättebra tips du ger!
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018