Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 2 betyg
0
0
1
1
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 13 månader sedan

  Drar ut smuts och skapar en len yta

  Drar ut pormaskar och skapar en ren känsla i ansiktet. Huden blir både len och det blir en jämnare yta i ansiktet som sitter i någon vecka. Rekommenderar produkten och jag använder den 1 gång/vecka för att inte behöva få tillbaka de pormaskar som jag tidigare hade.
  2 gillar
 • för 31 månader sedan

  Drar inte ut smuts

  Jag köpte den här på kicks för lite billigare pris, i hopp om att den då skulle dra ut smuts och rensa mina porer. Jag har använt masken två gånger (det finns tre i förpackningen) och båda gångerna drogs ingenting ut alls. Det var bara därför jag köpte masken (har massa pormaskar över hela ansiktet jag ville bli av med...) men jag blev inte nöjd. Den får en trea för att - även om den inte drog ut något så blev mitt ansikte lent(Utöver det har jag inte upplevt något effekt) och den torkar bra + är lätt att använda. Jag tror dock att jag borde ha ångat ansiktet först :/
  Gilla

MasqueBar
Luminizing Charcoal Peel Off Mask 30 ml

2 Betyg
129:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Peel off mask hjälper till att avgifta och djup rengöra ansiktet. Dessa djuprengörande ingredienser drar ut smuts och olja. Prisvärda, högkvalitativa, lättanvända masker.

Användning:
1) Lägg på ett tjockt, tätt och jämnt lager på ren och torr hud.
2) Undvik ögon, ögonbryn, hårfäste och läppar.
3) Låt verka i 20-30 minuter eller tills masken torkat helt.
4) Dra försiktigt bort masken. Börja vid kanterna och dra inåt och i en lätt nedåtgående rörelse. Tvätta bort eventuella rester med varmt vatten.
5) Använd en eller två gånger i veckan.

VARNING: Undvik kontakt med ögonen. Har produkten kommit i kontakt med ögonen ska de sköljas med vatten. Förvaras skyddat från direkt solljus och extrema temperaturer. Förvaras oåtkomligt för barn. När påsen öppnats ska masken genast användas så att den inte torkar ut.

3x10ml

Köps ofta tillsammans

328:-
307:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019