MasqueBar Rose Gold Foil Peel-Off Mask Tube

1 Betyg
99:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Passa på att köpa till

Lyko Mask Spatula41:30Rek. pris 59:-
Beskrivning
Ingredienser
MasqueBar Rose Gold Foil Peel-Off mask är en ansiktsmask berikad med naturliga fruktextrakt som hjälper till att rengöra, lugna och återfukta din hud. Innehåller hallonextrakt, och anisfruktsextrakt. För att återfukta en torr hud.

Den smidiga tubförpackningen gör att du kan applicera exakt den mängd just du önskar och spara resten till nästa spastund.

Applicera ett tunt och jämt lager på rengjort och tonat ansikte. Låt masken verka i cirka 15 minuter tills den torkat helt, dra långsamt bort den nedifrån och upp. Avsluta med att skölja bort eventuella rester med ljummet vatten och badda ansiktet torrt.

Endast för utvärtes bruk. Förvaras oåtkomligt för barn. Undvik kontakt med ögon och slemhinnor. Skölj noga med kallt vatten om produkten kommer i kontakt med ögonen.

Använd inte på hud med sår, eksem eller dermatit. Avbryt behandlingen och rådfråga läkare om huden blir röd, svullen eller irriterad. Förvara masken på en torr plats. Bör inte exponeras för solljus.

70ml
1 användarbild

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
178:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
225:30

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4

Baserat på 1 betyg
0
0
0
1
0
 • för 4 månader sedan

  En riktig glammer

  Okej. Den är vacker. Den skimrar nå otroligt och det blir väldigt roligt att ta en massa selfies i spegeln medans den torkar in ordentligt! Den rosguldiga färgen syns inte jättemycket (är man ute efter riktiga glammiga grams är kanske guld eller silver-varianten lite mer "bam") men den är helt klart skimrande!

  Kanske inte den mest magiska mask jag använt i mitt liv, men å andra sidan tror jag den är mer till för "the glamfactor" än någon extrem hudeffekt. Men själva produkten i sig gör vad den lovar; den lugnar huden och lämnar den len. Jag följde upp med en riktigt moisturizing du det mask efteråt vilket gjorde huden härligt återfuktad utöver denna maskens glow.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.