3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.1

Baserat på 25 betyg
2
3
2
2
16
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 24 månader sedan

  Naturlig nyans och snabbtorkande!

  Har här använt nummer 034 Nicosia. Då jag inte alltid vill ha färg på naglarna så är den här nyansen perfekt! Ser naturligt ut. Har även använt deras topp- och baslack. De gör stor skillnad i hållbarheten.
  Har inte provat jättemånga olika nagellack, men Mavala torkar betydligt snabbare än andra jag provat.
  Lägger även till en annan favorit Wichita 97.
  4 gillar
 • Bra men liten

  Lätt att applicera och den håller någorlunda bra. Dock är förpackningen så liten så fyller man på regelbundet tar den slut väldigt fort.
  #tävling
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Flagar

  Jag köpte fixator för att nagellacket skulle sitta längre. Men det är tyvärr tvärtom. Flagar av i stora sjok. Nu har jag testat två gånger efter konstens alla regler och det åker i soporna
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Använder alltid!

  Jag använder Mavalas Minilack "Minute Quick Finish" som topplack varje gång jag har målat naglarna. Förut förstörde jag jämt nagellacket en kort stund efter jag målat, men med det här topplacket har jag aldrig det problemet längre. Nagellacket torkar blixtsnabbt och sedan sitter nagellacket i en vecka. Jag älskar det!

  #tävling
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Nja!?

  Lacket ser tjusigare ut i flaskan än på nageln. Visst, det glittrar.. silvrigt och lite holo.. det senare ser man knappt .. dock ser det inte flott ut på nageln. Påminner något om när man lackade som flicka.. trots att man har avancerat i lackning.
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Super

  Har normalt svårt att få nagellack att torka men denna var faktiskt super. Glansig yta, torkar bra och täcker frpn första pensling. Testade med två lager för att se om den torkar lika bra och det gör den. Älskar färgerna också!
  #tävling
  Gilla

Mavala
Minilack 052 Toulouse

25 Betyg
47:20Rek. pris 59:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Lyko
Nail Polish Remover
17:10Rek. pris 19:-
Seche
Vite14 ml
103:20Rek. pris 129:-

Mavala Minilack
Mavala minilack bygger på en enkel men genial ide. Tack vare det mindre formatet hinner man använda nagellacket när det är som allra bäst, vilket gör att även resultatet blir därefter. Det är dock inte bara storleken som gjort Mavala minilack så populärt - den fantastiska kvaliten och det enormt stora utbudet färger har placerat Mavala små nagellack helt i en klass för sig.

5ml

 • Kategori:Nagellack
 • Artikelnummer:
  1198-300-0024

Köps ofta tillsammans

326:20
181:40

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter