Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Maybelline FIT Me Foundation 120 Classic Ivory

30 Betyg
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Maybelline FIT Me Foundation
Fit Me Foundation från Maybelline är en lätt foundation som låter din egna hudton lysa igenom, samtidigt som den ger en jämn och fin yta. Den låter din hud andas och matchar din hud, för ett naturligt resultat.

SPF 18

30ml

Maybelline New York

Köps ofta tillsammans

Maybelline FIT Me Foundation 120 Classic Ivory
Maria Nila Styling Cream 100ml
Pris för allt
368:-

Köps ofta tillsammans

Maybelline FIT Me Foundation 120 Classic Ivory
IsaDora Colormatic Eye Pen 20 Black
Max Factor Dark Magic Mascara 01 Black
Pris för allt
407:-

Videos

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 15 månader sedan

  Ett måste för normal till torr hud!!

  Jag tycker verkligen det här är en jätte fin produkt!! Som passar bra till normal och torr hud. Den har ett "glow" som gör så att man ser så fräsch och vaken ut!! Jag har återköpt fit me och den är ett måste för mig. Den skulle nog inte funka på oljigare hud typer då den försvinner ganska fort. Men om man pudrar lite då och då ska det nog inte vara några problem. Den har en medium täckning och täcker över det mesta utan att se kakigt ut :)
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Färg?

  Hej!
  Jag har väldigt ljus hy och undrar om den ljusaste färgen funkar för dom som har ljus hy? (Hoppas du fattar då många foundation märken ljusaste är för mörka för min hy)
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   för 2 veckor sedan
   Hej! Tyvärr så är det svårt att svara på denna fråga då jag ej kan se dig. Jag rekommenderar att du besöker en butik och provar dig fram.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  fler färger?

  10 nyanser av vit och inga mörkar färger ??
  varför har ni inte tagit in fler färger ?
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Which one is the old fitme foundation

  Hi, i have been wearing the old foundation fit me 225 for long and i love it. Now i cant find it. There is the luminous instead. I have a dry skin and i don't really know if this is the same formula as the old one. And are the colors the same? I am in 225. I don't want to buy the new one and find the 225 lighter or worse darker than the original one. Thank you. Najla
  gillar
  • maria
   för 1 månad sedan
   Hi Najla. Fit Me Luminous + Smooth will most certainly suit you just fine, since it is recommended for normal to dry skin. The shade 225 Medium Buff are supposed to be the same as the other one, however I recommend you to try it out in a physical store before you place an order, just in case. God luck! //Maria, customer services
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Fint me 125

  Hej! Tidigare har det funnits ett puder som passat foundationen, men den verkar inte säljas längre. Så har ni tips på vilken som passar till fit me 125? Det ska vara ett kompakt puder av samma märke (maybelline).
  Mvh Stina
  gillar
  • tova kundtjänst
   för 2 månader sedan
   Hej Stina! Tack för din fråga. Det är svårt att säga exakt vilket puder som skulle passa dig bäst eftersom det inte finns några direkta motsvarigheter i puder i denna serie. I serien Matte & Poreless så rekommenderar vi att du tittar på nyanserna Classic Ivory (art.nr. 1200-172-0005) eller Soft Ivory (art. nr 1200-172-0002). Du kan beställa hem dem, titta på dem genom förpackningen och jämföra med ett puder du har hemma och returnera de du ej vill behålla kostnadsfritt, så länge som de är oöppnade. Ett annat alternativ är också Transculent (art.nr 1200-172-0001), som hjälper att hålla en matt finish och som passar alla hudtoner.

   Hoppas att detta är till hjälp för dig. Ha en fin dag och en god jul.
   gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018