1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 9 betyg
1
0
0
3
5
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 7 månader sedan

  Fina, separerade fransar

  Vid första anblicken kändes borsten klumpig att använda. Men det funkade faktiskt bra, trots att jag var helt ovan vid formen på denna borste. Fastän den var ny kom det inte för mycket mascara på borsten, utan lagom mycket.
  Fick fina och separerade fransar. Inte en tendens till tjocka och klumpiga fransar som ser ut som spindelben. Väldigt nöjd! #tävling
  3 gillar
 • för 1 månad sedan

  Rebecka

  Köpte denna efter att ha sett bra recensioner, var inte imponerad...då har jag ändå hyfsat fylliga & långa fransar naturligt...
  Tycker inte om appliceringen, tycker man får jobba mycket för att få det att se bra ut och separera fransarna...och för att ens få en någorlunda bra effekt, fransarna blev inte så mycket längre än den längd jag redan har och ingen volym :( Formulan känns för "blöt".
  Kommer spara den och använda på mina nedre fransar, eftersom den är vattenfast så är den bra på det sättet att den inte kladdar nedanför ögonen till samma grad som vissa andra vill göra.
  Brukar nästan alltid tycka om Maybellines mascaror, men denna var en besvikelse, vill du ha en riktigt bra mascara från Maybelline testa Total Temptation mascara :)
  #tävling
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Skön

  Känns väldigt lätt på fransarna, skön att ha på sig. Helt okej volym och längd på fransarna. Har man känsliga ögon så är detta en perfekt mascara. #tävling
  3 gillar
 • för 3 månader sedan

  Räcker länge!

  Sitter bra och den räcker väldigt länge. Bra borste! Men fastnar i handfatet när man tvättar bort den.
  #tävling
  2 gillar
 • för 9 månader sedan

  Bästa!!

  Bästa mascaran jag använt! Super bra formula som inte smular när den börjar bli gammal, och med pigment som verkligen stands out! Grym borste som verkligen separerar och förlänger fransarna, och dessutom väldigt lätt att ta bort utan sminkborttagning. #tävling
  2 gillar
 • för 9 månader sedan

  Bra tubing mascara!

  Bra tubingmascara som passar oss som har linser eller känsliga ögon. Smular inte, fransarna är flexibla, håller för svett och tårar men är lätt att ta bort med varmt vatten och lägger sig jämnt och fint runt fransarna. Ger mer längd än volym, men med 2 lager går det att bygga upp volymen lite. Är ett bra alternativ till Cliniques Lash Power och kan definitivt rekommendera den för alla som är ute efter en budgetvänlig tubingmascara.
  2 gillar

Maybelline New York
Snapscara Deja Blue 4

9 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Mascara som ger definierade och mjukt volmyfyllda fransar. Snapscara appliceras enkelt och utan krångel med den böjda borsten. Är lätt att ta bort med varmt vatten, rengöringsservetter eller annat - den är aldrig svår att få bort.

Snapscara är idealisk för känsliga ögon. Oftamologiskt testad och passar dig som bär kontaktlinser.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter