Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Maybelline The Rocket Volum Express Very Black

5 Betyg
129:-

Maybelinne The Rocket Volum Express
Ger explosiv volym med jämn täckning utan klumpar från rot till topp. Denna revolutionerande mascara ger fransarna åtta gånger mer volym, i rekordfart.

Tack vare den innovativa borsten fördelar borsten den perfekta mängden färg och separerar dem från tot till toppför ett jämt lager på en och samma gång.

Den patenterade borsten har en inre kärna som är gjort av ett fast elastomermaterial som lägger ett tryck på fransarna och fördelar ett rejält lager mascara på varje frans. Lärnan är omgiven av flexibla, jämnt fördelade borstpiggar som täcker och separerar fransarna från rot till topp och avslägsnar klumpar.

Färg:
Very Black

9,6ml 

 • Kategori:Mascara
 • Artikelnummer:
  1200-300-0002
Maybelline New York

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • för 4 veckor sedan

  Bara minus på den här

  Utav alla mascaror jag använt (och har använt en hel del) så är den här helt klart den dåligaste av dom alla.
  Allting klumpar ihop sig, borsten särar ej på fransarna, ger ingen volym och blir alldeles för mycket färg när man doppar den. Beskrivningen på den här mascaran är helt tvärtom i verkligheten.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 8 månader sedan

  För stor borste

  Borsten är för klumpig så man kommer in i ögonvrån utan att få hälften på ögonlocket. Taggarna på borsten är små så det gör typ ont att applicera i roten (dom sticks typ) och tycker fransarna allmänt blir fula och konstiga. Man får hålla på länge för att försöka få ett bra resultat men istället så blir dom bara klumpiga.
  gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018