Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Medik8
r-Retinoate Rejuvenating Eye System 1 kurml

Bli först med att betygsätta produkten
1595:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
4-veckorsbehandling för ögonområdet. Eye-patches och serum med hyaluronsyra och inkapslad retinylretinoat som är 8 gånger kraft-fullare än vanlig retinol. Enastående resultat; reducerar rynkor, synbar förbättring av hudens fasthet. luften och de under hudlagren till epidermis översta lager. Hyaluronsyra med olika molekylvikt används genomgående i Medik8s produkter. När molekyler med olika vikt används tillsammans fördelar de tillsammans fukten i alla hudlager för en mjuk och smidig hud.

Bio-cellulose Eye Patches
BIOCELLULOSA:
En mycket avancerad sheet-mask av tätvävda naturliga cellulosafibrer. Den bildar en supertunn hinna på huden som är så fin att den tränger in i de allra finaste linjer och rynkor för optimal frisättning av de serum som masken är indränkt i. Biocellulosa är tåligt mot sönderbrytning och slitage och kan hålla många gånger sin egen vikt i vatten för grundlig återfuktning och mjuk och smidig hud.

GLYCERIN
En effektiv fuktgivare som gör att huden drar till sig vatten både från de under hudlagren och luften. Håller huden återfuktad, smidig och mjuk.
/
HYALURONSYRA
Hyaluronsyra har en unik förmåga att dra till sig och hålla kvar mer än 1 000 gånger sin egen vikt i vatten och drar till sig fukt från den omgivande luften och de under hudlagren till epidermis översta lager. Hyaluronsyra med olika molekylvikt används genomgående i Medik8s produkter. När molekyler med olika vikt används tillsammans fördelar de tillsammans fukten i alla hudlager för en mjuk och smidig hud.

KOKOSEXTRAKT
En fuktgivare som för ned vatten till de nedre hudlagren och ger återfuktning på djupet. Det har också antibakteriella egenskaper och innehåller antioxidanter som hjälper till att bekämpa fria radikaler.

1 kurml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019