Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 3 månader sedan

  Bästa retinolkrämen!

  Trots att denna kräm kostar väldigt mycket pengar så köper jag den om och om igen. Svårt att sätta fingret på exakt vad som gör den så bra; vet bara att när jag använder denna så mår min hud bäst och ser dessutom jättefin ut!
  Min känsliga torrfeta (ni som vet, ni vet) hy med en del förtida solrynkor får synbart mindre porer, blir mindre torr samtidigt som finnar/utslag/plitor i princip försvinner. Huden blir också mindre känslig (obs använder solfaktor 30 el 50, mkt viktigt vid retinolbehandling)
  De djupaste rynkorna har på längre sikt (med retinol får man ha långt tålamod. Har använt denna i flera år) blivit betydligt mjukare och mindre framträdande, särskilt dem mellan ögonbrynen. Även den allmänna spänsten har förbättrats.
  Och det viktigaste av allt: även den känsligaste huden tål den här krämen! Den överlägset bästa retinolkrämen/serumet, och då har jag provat de flesta av de bästa!
  1 gillar

Medik8
By Medik8
r-Retinoate 50 ml

1 Betyg
1995:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Lyko
Daily Face Wash125 ml
53:10Rek. pris 59:-
Beskrivning
Ingredienser
Vår mest avancerade creme med den unik form av A-vitamin: retinylretinoat som är 8 gånger mer potent och kan även användas dagtid. Rynkor, ojämnheter reduceras märkbart efter 12 veckors användning. Troligtvis världens mest potenta antiage-creme!
 • Reparerar solskador
 • Irriterar inte huden, även lämplig för känslig hud
 • Ger mindre djupa rynkor
 • Förbättrar hudton och struktur
RETINYLRETINOAT
En revolutionerande hybridmolekyl av A-vitamin som finns i r-Retinoate®. I retinylretinoat sammanfogas retinol och retinoidsyra till en ny supermolekyl. Denna inkapslade molekyl är unik för Medik8, som har världspatent på sin innovation. Retinylretinoat kan förstärka kollagenproduktionen upp till 8 gånger mer än retinol och kan även användas under dagtid tack vare sin exceptionella stabilitet i ljus.

E-VITAMIN
E-vitamin är viktig för att skydda cellerna i våra kroppar och är en fettlöslig antioxidant som kan skydda cellernas lipida delar.

C-VITAMIN
En antioxidant som motverkar de fria radikaler som uppstår vid UV-strålning och bekämpar synliga ålderstecken samt förhöjer den antioxidativa effekten i kombination med E-vitamin.

HYALURONSYRA
Hyaluronsyra har en unik förmåga att dra till sig och hålla kvar mer än 1 000 gånger sin egen vikt i vatten och drar till sig fukt från den omgivande luften och de under hudlagren till epidermis översta lager. Hyaluronsyra med olika molekylvikt används genomgående i Medik8s produkter. När molekyler med olika vikt används tillsammans fördelar de tillsammans fukten i alla hudlager för en mjuk och smidig hud.

GLYCERIN
En effektiv fuktgivare som gör att huden drar till sig vatten både från de under hudlagren och luften. Håller huden återfuktad, smidig och mjuk.

Användning: Utvecklad för att användas morgon och kväll. Efter rengöring: applicera en liten mängd och arbeta in jämnt över ansikte, hals och dekolletage. Låt sjunka in i huden. Följ upp med solskydd på morgonen och en fyllig nattcreme på kvällen.

50ml
 • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  2381-145-0050

Köps ofta tillsammans

2690:-
2563:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter