Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Medik8
Refining Moisturiser 50 ml

Bli först med att betygsätta produkten
695:-
Beskrivning
Ingredienser
Porförminskande och återfuktande ansiktscreme som skapar god balans för din hud.  Berikad med mandelolja som gör huden klar och ger finare struktur, samtidigt som rödklöver bidrar till att balansera fettproduktionen för att motverka glansighet under hela dagen. Får förstorade porer att se mindre ut och minimerar talgproduktionen. Pore-Minimising Lightweight Hydration. Hudförbättrande återfuktare som är berikad med mandelolja som gör huden klar och ger finare struktur, samtidigt som rödklöver bidrar till att balansera fettproduktionen för att motverka glansighet under hela dagen.

Viktiga fördelar: Får förstorade porer att se mindre ut. Exfolierar inuti porerna för att avlägsna keratiniserat material. Minimerar talgproduktionen. Icke-komedogen.
Aktiva ämnen: Rödklöverextrakt, L-Mandelsyra, Hyaluronsyra, Glycerin, F-vitamin (linolsyra), Moisture Magnets™ - Medik8s unika Moisture Magnets innehåller sackaridisomerat som är ett fantastiskt återfuktande ämne. Det påminner om de naturliga kolhydratkomplex som finns i hudens övre lager. Moisture Magnets har förmågan att binda till hudcellerna som en magnet och drar sedan till sig vatten för djup återfuktning.

50ml
  • Kategori:Dagkräm
  • Artikelnummer:
    2381-155-0050

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019