Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mesoestetic

Mesoestetic är ett globalt spanskt företag med huvudsäte i Barcelona som tillverkar hudvård med en klinisk och högkvalitativ inriktning. I dagsläget finns varumärket representerat i över 90 länder. Mesoestetic kan erbjuda ett av de bredaste hudvårdssortimenten på marknaden för salong/klinik och för konsument. En av hörnstenarna för Mesoestetic är forskning och innovation och 40% av vinsten återinvesteras i forskning för att få fram nya produkter.

Inom Mesoestetics produktgarderob finns det olika serier beroende helt på ditt behov och efterfrågan från din hud. Mesoestetic jobbar med fyra kraftigt hudföryngrande Anti-Aging serier: Energy C, Collagen 360°, Stem Cell samt Radiance DNA. Dessa baseras på hudens ålder och låter dig kombinera olika krämer, serum och tillskott så din hud får ett skräddarsytt koncept. Mesoestetic är stolta över Home Performance serien som baseras på vårdande,
reparerande och balanserande produkter som är ämnade för att din hud ska komma till den naturliga balans som den efterfrågar.

71 produkter
  • Populära val
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018