Mesoestetic

Uderm AB startade 2016 för att ta in mesoestetic på svenska marknaden. Agenturen drivs och ägs idag av Lena Claesson och Dr Margareta Frohm Nilsson.

Mesoestetic är ett globalt företag inom hudvård och estetisk medicin. Mesoestetic Pharma Group grundades 1984 i Barcelona och finns idag representerat i över 90 länder.
40% av vinsten återinvesteras alltid i forskning och produktutveckling. För något år sedan investerades motsvarande 230 miljoner kronor på ett nytt huvudkontor utanför Barcelona med en stor, modern forsknings och produktionsanläggning med den absolut senaste teknologin.

Mesoestetic är känt för sina skinboosters, ampuller och vialer till microneedling och kemiska peelingar. Cosmelan® är en av världens mest sålda klinikbehandling mot hyperpigmentering och melasma. En annan av salongsbehandlingarna är mesoéclat som ger omedelbar lyster och effekt på fina linjer. Mesoéclat går under namnet Madonna-peelen; det är Madonnas favorit-peel.

Mesoestetic består av serierna home performance, acne solution, ultimate W+ och fyra antiagingserier. Det finns också en serie av kroppsprodukter; bodyshock, kosttillskott; mesocaps samt en solskyddsserie; mesoprotech- ett innovativt sortiment som erbjuder den mest avancerade och kompletta solskyddsteknologin som skyddar mot skadliga effekter av UVA- och UVB-strålning, infraröd strålning (IR) och synligt ljus (HEV).

75 produkter
75 produkter
  • Populära val

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter