Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

1

Baserat på 1 betyg
1
0
0
0
0
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 4 månader sedan

  Torkar aldrig in.

  Hade höga förväntningar på denna. Då jag har en dagkräm i samma märke som är bra.
  Denna dock torkar aldrig in och du ser svettig ut långt efter, även med puder över. Den har inte speciellt bra täckningsgrad heller jämfört med andra BB-krämer. Jag vill bara ha lätt täckning men denna gav mig inget förutom en wet-look som hette duga! Samt att den luktar väldigt starkt och kemiskt.

  Vill man ha en återfuktad lättare kräm likt bb med hög solskyddsfaktor kan jag tipsa om bare minerals complexion! SUPER!
  #tävling
  Gilla

Mesoestetic
Ultimate W+
BB Cream Medium

1 Betyg
720:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Ulitmate W+ är en hudvårdslinje av mesoestetic som minskar pigmenteringar (genom att hämma melaninsyntesen), stimulerar cellförnyelsen, minskar porstorlek och fina linjer samt stärker hudens naturliga barriärfunktion.

Ultimate W+ whitening BB cream är en multifunktionell produkt som blivit så pass populär tack vare sina återfuktande och lystergivande egenskaper i kombination med ett mycket högt solskydd. Förutom detta får du en jämnare hudton ut och fina linjer minskar.

Pro tip: Blanda ut ultimate whitening BB cream med din ansiktscreme för mindre täckning, men tänk på att solskyddseffekten minskar.

Huvudingredienser:
Fosfolipider: Skyddar och förhindrar förlust av fukt i huden.

Vitamin E: Antioxidant som bekämpar fria radikaler (som bildas av bland annat solexponering, stress och föroreningar) och hjälper till att minska uppkomsten av linjer och rynkor.

Tänk på att huden ofta förändras efter årstid, mående eller med åldern och du kan behöva anpassa dina produkter efter hudens aktuella kondition.

Användning:
Applicera som sista steg i din hudvårdsrutin genom att fördela jämnt i ansiktet med fingertopparna eller en svamp från mitten av ansiktet och arbeta dig utåt.

För mindre täckning kan du blanda ut din BB creme med ansiktscreme men tänk på att solskyddseffekten minskar.

50 ml

Köps ofta tillsammans

1269:-
1775:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter