Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Milani Amore Matte Lip Crème Beautiful

25 Betyg
116:-Rek. pris 145:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Dags att lägga läppstiftet på hyllan! Amore Matte Lip Créme har kommit för att stanna. Denna revolutionerade formula går ifrån flytande matt till en matt soft täckning. Lång hållbarhet som är redo för en helkvälls utmaningar. Finns i flera härliga färger för att matcha just DITT behov. Väljer du en basic nude färg eller vågar du gå steget längre?

6g
Milani

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 6 månader sedan

  Smular sönder

  Jag köpte färgerna Adorable, Flame och Dearest.

  Adorable är en fin rosa färg vid applicering men när den torkar blir den något för kall och lila för att jag skulle kalla det en "my lips but better"-färg.

  Flame är en fantastiskt fin orange färg som lägger sig jämnt på läpparna.

  Dearest är en katastrof, den blir fruktansvärt ojämn och torkar och blir näst intill svart. Om man letar efter ett vinrött/mörkrött liquid lipstick skulle jag fortsätta leta.

  Det genomgående för alla tre läppstiften är att när man har applicerat dem kan man inte le, prata eller äta utan att det blir stora sprickor i appliceringen. Drar man superlätt med fingret över läpparna smular läppstiften bort och färgar av sig på fingret.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Appliceras ojämt o klumpig

  Köpte färgen Babe det är den finaste rosa jag haft i ett läppstift. Tyvärr är appliceringen på denna läppkräm ojämt och konsistensen är klumpig. När jag applicerar, det var en konstig och giftig lukt/smak vilket påminner mig av Nyx:s Soft Matte Lip Creme men ännu starkare. Denna läppkräm torkas matt. Mina läppar blir så torra av den. Den är inte "transferproof" alltså. Allting kommer av så snart jag dricker kaffe.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Älskar färgen

  Köpte amore vilket är den finaste röda färgen någonsin. Så fin på läpparna och extremt bra hållbarhet, kan lätt gå en hel dag utan att behöva fylla på.

  Dooooock så smular denna och fastnar på hakan runt lunchtid vilket gör att jag måste gå runt med röda prickar på hakan. Dom fasta liksom i sminket också vilket gör att allt smink måste bort för att få bort prickarna. Synd då färgen är så fin.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 månader sedan

  Ren kärlek!

  Måste säga att jag har nästan alla hemma Och älskar dom!!! Sitter hela dagen och torkar inte ut läpparna!!
  Totalt beroende!!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 6 månader sedan

  Sitter dåligt

  Köpte färgerna 28 darling och 26 fling. Darling är superfin men (!) sätter sig i linjerna på läpparna. Fungerar bra som komplement till ett bättre liquid lipstick att lägga en ljusare färg i mitten på underläppen.
  gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018