1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 6 betyg
0
1
0
0
5
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 7 månader sedan

  Rosa och glittrig!

  Älskar den här färgen då den är lite glittrig och soft rosa. Man kan bygga den hur mycket man vill utan att det blir för mycket. På mig blev det jätte fint men det syns inte på bilder utan jag skickar en swach på det. Jag har mellanöstern hudton. #tävling
  2 gillar
 • för 3 månader sedan

  Bella Bellini

  Köpte bella Bellini och den kom idag, väldigt fin färg men så otroligt mycket skimmer/glitter så den går knappast att använda som en blush, önskar Milani omformulerade dessa bakade rouger så dem var mindre glittriga så man kan använda dem på kinderna.
  Vet inte direkt hur jag ska säga det, men om jag skulle beskriva den så skulle jag säga att den är som en stark rosa highlighter med mycket rosa, men också otroligt mycket glitter i den, den skulle knappast fungera som en highlighter heller då det skulle se ut som om du hade en rosa rand på kindbenen, måste nog tyvärr säga att den fungerar varken som en highlighter eller blush, färgen var fin men glittret förstör det hela...
  Ner i soporna blir det.
  Gilla
 • för 25 månader sedan

  Så fin!

  En riktigt fin, men väldigt pigmenterad blush! Jag menar det verkligen, dutta borsten en gång och du har mer än nog för kinden. Ger ett riktigt fint ”sheen” utan att vara glittrig eller visa textur och porer. Min favoritblush till fest/ födelsedagar etc.
  1 gillar

Milani
Baked Blush i Bella Bellini

6 Betyg
159:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Ett silkeslent blush som ger värme och glöd till dina kinder. Blushet är bakat och kan byggas upp till önskad effekt, från en blygsam skir rodnad till ett mer vågat flirtigt resultat.

4g
 • Kategori:Rouge
 • Artikelnummer:
  1934-139-0012

Gåva på köpet

Handla 3 produkter från Milani och få en Milani Prep + Soothe Camellia Face Oil 30 ml på köpet

Köps ofta tillsammans

308:-
377:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019