Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Milani Conceal & Perfect Liquid Foundation Natural

91 Betyg
179:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Skapa ett felfritt ansikte med denna superprodukt. Säg hej då till mörka ringar, skavander och rodnader. Denna foundation är ingen vanlig foundation utan är även utrustad med en formula för ett täckande resultat som en concealer.

30ml
3 användarbilder

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
242:20

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
383:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.3

Baserat på 91 betyg
15
16
16
19
25
 • för 14 månader sedan

  Bra täckningsgrad!

  Gillar denna foundation väldigt mycket på grund av täckningsgraden, den är extremt tjock i konsistensen och ger den där "photoshoppade finishen". Skulle säga om du har torr hud att du bör använda något fuktgivande innan. Däremot har jag lite problem med färgen, beställda den ljusaste men den är för mörk för mig på vinterhalvåret. Dessutom oxiderar den lite (blir mörkare), men jag brukar anv och blanda ut med en ljusare foundation för att få rätt färg.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 14 månader sedan

  Oxiderar

  Jag brukar använda Maybelline Fit Me matte and poreless i 110 så köpte Milanis i 00 Light Natural. Trodde den skulle funka helt okej när jag swatchade på handen bredvid Maybelline Fit Me men någon minut senare har den oxiderat mer än jag någonsin upplevt med en foundation innan och blivit orange. Jättetråkigt för konsistensen va såå himla bra :(
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Täckande!

  Jag gillar denna foundation. Den täcker väl men jag upplever inte man blir så kakig för den sakens skull. Bra också med så många nyanser. Bra budget. För den är precis lika bra som de allra dyraste i mitt tycke!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Photoshop!!

  Emmas_Smink på instagram!
  Jag älskar denna foundation, jag ser photoshoppad ut när jag har på mig den!! Till en början hade jag svårt för den men nu har jag hittat trixet! Jag tar på lite i taget & bygger upp den istället, den är så tjock så tar man på för mycket på en gång så lägger den sig bara som en hinna! Jag drar ut den med borste & blandar in den med svamp, oslagbar kombo för bästa täckning!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • heltäckande!

  mycket prisvärd.använder alltid denna!!#tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Behöver Hjälp!

  Jag har länge letat efter en FULLTECKANDE foundation för TORRHUD men har inte hittat någon bra skulle verkligen vilja ha tips på en bra foundation som passar mig.
  Tack på förhand
  Linn!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Älskar den!!

  Bästa foundation jag någonsin haft och då har jag verkligen testat en del. Bra täckning, perfekt för den som har rodnader och jag lovar er ni behöver bara detta foundioton och någon primer under. Inte en massa concealer för att täcka en massa. Även ett stort plus för den som har torr hud.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018