Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Milani Conceal & Perfect Liquid Foundation Medium Beige

100 Betyg
179:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Skapa ett felfritt ansikte med denna superprodukt. Säg hej då till mörka ringar, skavander och rodnader. Denna foundation är ingen vanlig foundation utan är även utrustad med en formula för ett täckande resultat som en concealer.

30ml
3 användarbilder

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
215:75

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
543:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.3

Baserat på 100 betyg
16
17
17
22
28
 • för 1 månad sedan

  Photoshop!!

  Emmas_Smink på instagram!
  Jag älskar denna foundation, jag ser photoshoppad ut när jag har på mig den!! Till en början hade jag svårt för den men nu har jag hittat trixet! Jag tar på lite i taget & bygger upp den istället, den är så tjock så tar man på för mycket på en gång så lägger den sig bara som en hinna! Jag drar ut den med borste & blandar in den med svamp, oslagbar kombo för bästa täckning!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 16 månader sedan

  Oxiderar

  Jag brukar använda Maybelline Fit Me matte and poreless i 110 så köpte Milanis i 00 Light Natural. Trodde den skulle funka helt okej när jag swatchade på handen bredvid Maybelline Fit Me men någon minut senare har den oxiderat mer än jag någonsin upplevt med en foundation innan och blivit orange. Jättetråkigt för konsistensen va såå himla bra :(
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 4 dagar sedan

  Otrolig täckning

  Denna foundation är otroligt täckande - på både gott och ont. Det är lätt att den blir kakig så man måste verkligen tänka på att köra lager-på-lager metoden och bygga upp täckningen under tid. Lär man sig att göra det kan man få en riktigt fin bas. Oxiderar lite grann men absolut inget extremt.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Diggar ej

  Diggar ej denna, den blir för kakig tycker jag...
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Bra men svår att få till rätt nyans!

  Denna foundation är väldigt bra, den är heltäckande, håller bra och har en härlig lite tjockare konsistens vilket jag gillar. Det behövs inte mycket produkt alls, då upplever jag att den lägger sig som mer som en hinna på huden istället för att smälta in sådär fint som den kan göra om man istället använder lite i taget.
  Gillar att förpackningen är i glas vilket alltid känns mer lyxigt än plast och pumpen minskar kladd vilket också är ett stort plus.
  En nackdel är dock att jag upplever att det är väldigt svår att hitta rätt nyans då den oxiderar. Jag råder alla att prova i butik om ni har möjlighet, då det är högst sannolikt att ni behöver någon nyans ljusare än ni tänkt från början.
  #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Täckande!

  Jag gillar denna foundation. Den täcker väl men jag upplever inte man blir så kakig för den sakens skull. Bra också med så många nyanser. Bra budget. För den är precis lika bra som de allra dyraste i mitt tycke!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • heltäckande!

  mycket prisvärd.använder alltid denna!!#tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019