Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

2.9

Baserat på 9 betyg
3
2
0
1
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 26 månader sedan

  Bästa eyelinern

  Sitter som berget men går lätt att ta bort med olja när du vill tvätta av sminket för dagen. Penseln behöver du mjuka upp med produkten (vicka fram och tillbaka ngr gånger) så blir den mjuk och följsam.
  2 gillar
 • Fin färg och sitter bra!

  Älskar denna! Enkel att applicera och sitter som berg :) att tänka på är att om man är instabil i händerna ska man nog hellre ha en penna. #tävling
  Gilla
 • Vattenfast men..

  Den håller absolut vad den lovar med att den är vattenfast, MEN jag har aldrig använt en sämre applikator, därav 2 stjärnor. Applikatorn är som en spretig pensel som inte går att kontrollera, och råkar man göra fel så kan man inte göra om den utan att ta bort allt smink eftersom den är så vattenfast(imo så är färgen väldigt intense vilket gör det svårt att täcka med concealer för att rätta till). Formulan är väldigt tjock och kletig, vilket gör det ännu svårare att få till en bra vinge.

  Om du har tid och tålamod till denna eyelinern och främst vill ha en vattenfast så kanske det är värt, men den är inte för mig :)
  Gilla
 • Wow, it doesn't move!

  Jag har problematiska ögon som jämt blir vattniga och smetar ut min winged liner. Har letat länge, högt och lågt, testat allt från MAC till NYX och ingen liner sitter som denna!!! Kan gråta, svettas och bli mitt oljiga jag utan att se ut som Alice Cooper i slutet av dagen :D

  Det som gör att den inte får full poäng av mig är att formulan är väldigt klibbig/trögflytande vilket gör den svår att arbeta med. Personligen har jag börjat använda den på bara vingen (för mig den mest utsatta delen av ögonsminket) och använder en annan liner på ögonlocken. Har jag inget emot den hårda penseln men det bör vara något som man ska beakta innan man köper denna....
  1 gillar
 • Stort minus...

  Visst, den sitter som berget...men har aldrig varit med om sämre applikator. Känns som att rita med en tandpetare på ögonlocket. Formulan är tjock och kladdig, provade att måla med en annan pensel, men det hjälpte ej.
  Gilla
 • 100 STJÄRNOR I BETYG!!!!!!

  Haha! Om du letat efter den ultimata vattenfasta Eyelinern som inte rubbas överhuvudtaget av regn, snö, tårar eller om du har ögon som tåras lätt som mina så behöver du inte leta mer! Shit den sitter som berget och man behöver definitivt en tvåfasmakeup-borttagning eller använd en ekologisk olja såsom arganolja, mandelolja etc. för borttagning! Helt otrolig eyeliner!
  Gilla

Milani
Infinte Liquid Eye Liner Everlast

9 Betyg
159:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Det finns hållbarhet och det finns mega hållbarhet. Denna produkt stannar kvar hela dagen och natten, man kan nästan säga att den är "permanent". Vattenfast eyeliner som håller vad den lovar. Finns i tre fina färger.

5ml
 • Kategori:Eyeliner
 • Artikelnummer:
  1934-152-0005

Köps ofta tillsammans

558:-
687:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter