Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

2.2

Baserat på 8 betyg
3
1
3
1
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 17 månader sedan

  Inte en favorit

  Det blir kort och gott ett nej för Milanis cream to powder foundation. För det första så är ljusaste färgen Sand såååååå mörk att det är ett skämt. I verkligheten ser den ut som färgen Warm beige enlig Lykos bilder. Inte ens 3 veckors sol vid ekvatorn kunde göra det möjligt för mig att bära upp färgen Sand.... Trots det har jag testat formulan när jag gått omkring hemma som en ompa lumpa, och den håller tyvärr inte för oljig hy trots att man skulle kunna tro det av namnet. Om du har normal hy och är super tan eller har en mörk hudfärg så kanske den här produkten kan vara något att testa. Har du oljig hy och är ens ett uns skandinavisk i din hudfärg så slösa inte dina pengar på denna produkt. Nu åker min i soptunnan....
  1 gillar
 • för 18 månader sedan

  Oljefri

  Om den är oljefri, passar den då fet hy? Utan att man får mer fet å får akne?
  1 gillar
  • Lyko Kundtjänst
   för 17 månader sedan
   Hej. Linda denna kan absolut tänkas passa fet hy. Det viktigaste är egentligen din hudvårdsrutin, så att du använder rengöring och övriga hudvårdsprodukter som är anpassade för din hudtyp. Återkom gärna om du har fler funderingar. //Maria
   Gilla
 • för 23 månader sedan

  MILANI SMOOTH FINISH CREAM TO POWDER SAND

  Vilken är den ljusaste utav dessa?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 17 månader sedan
   Hej Mattias!

   Soft Beige passar en ljus hy med neutral/kall underton. Vill du ha en mörkare så rekommenderar jag dig att kolla in Medium Beige. Denna nyans passar en ljus till medium hy med neutral underton.

   Det är dock näst intill omöjligt att guida dig till rätt nyans på det här viset. Jag rekommenderar dig testa ut den perfekta nyansen i en fysisk butik.
   Lycka till!
   Hör gärna av dig igen om du har ytterligare funderingar.
   Gilla

Milani
Smooth Finish Cream To Powder Warm Brown

8 Betyg
155:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Din nya räddare i nöden när det kommer till att perfekta din hud. Den oljefria formulan glider på som en kräm och förvandlas sedan till ett puder på din hud. Formulan är dessutom fylld av ljusreflekterande partiklar för att minimera intrycket av imperfektioner och orenheter. Kort och gott, den perfekta produkten för en matt, kameraklar finnish!

8g

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019