Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 4 betyg
1
0
0
1
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 13 månader sedan

  Går inte att misslyckas med!

  Ger fin och naturlig färg. Jag har testat att applicera med både tanningmit och med händerna ( använd plasthandskar ). Det går inte att misslyckas oavsett hur du applicerar produkten! Blir sååå fint och jämt. Den blir inte heller ful när den avtar på huden. En del BUS mousser brukar krackelera innan det helt har försvunnit men inte Minetan.
  Jag har haft moussen på mig mellan 1-1,5 timme innan jag sköljt av den men kommer öka på tiden då jag vill ha en djupare nyans. Tycker den kunde ”bita” lite mer på huden med tanke på att man köper en mörkare nyans. Har testande en hel del produkter men har nu hittat rätt för mig.
  2 gillar
 • för 10 månader sedan

  TIPS!

  Jag har verkligen testat många olika busar men aldrig blivit riktigt nöjd. Köpte denna och hade inga förväntningar alls. För det första är den så enkel att applicera den liksom bara glider på huden och jämnar ut sig hur fint som helst. Den torkar snabbt så den färgar varken av sig på lakan eller kläder. Det enda minuset är att jag skulle vilja ha liiite lite mer färg
  1 gillar
 • för 14 månader sedan

  Superbra!

  Mindre kladdig än ST och deras applicationmitt är goals!
  2 gillar

MineTan
Foam Dark Ash Be Brazilian Onyx Foam 200 ml

4 Betyg
398:-
Beskrivning
Ingredienser

Intensiv färg, inspirerad av den brasilianska solen. Be Brazilian Super Dark Onyx Foam ger din hud till en djup, intensiv färg och är förstärkt med aktiva ingredienser som BinchoTan (en rengörande, svart mineralbronzer från Japan), mörka bruna bronzers, och en blandning av naturliga växtextrakt. Fyrfärgsteknologin och kombinationen av multivitamin, aloe vera och näringsrika oljor ger en omedelbar, snygg och hållbar färg som fortsätter utvecklas till en djup, elegant askig nyans.


200ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019