Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Minus 417 Recovery Mud Mask

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

-417 Recovery Mud Mask

Denna Anti-age ansiktsmask har en hög koncentration av lera från Döda havet som är så rik på mineraler att den blir magnetisk. Eftersom lermasken är magnetisk går den djupare ner i huden än en vanlig ansiktsmask, och verkligen rengör porerna på djupet, vilket ger en omedelbart renare, mjukare och vackrare hud.Recovery Mud Mask ökar hudens cellförnyelse, minskar inflammation, lindrar irritation och ger en vacker hud som strålar av lyster. Den magnetiska lermasken reducerar rynkor och fina linjer och återställer hudens naturliga fuktbalans genom att tränga ner i de djupaste hudlagren och återfukta huden på djupet. 

Denna super mask har även en hög koncentration av återfuktande kakaosmör, närande nattljusolja, lugnande kamomillolja, gurkörtsolja som ger en smidig och ungdomlig hud, samt vitamin E som är rikt på antioxidanter som motverkar fria radikaler. Som alla andra -417 är den fri från paraben och mineralolja.

Användning: 
Börja med att rengöra ansiktet, applicera sedan masken på ansikte och hals och låt verka i 5 minuter. Avlägsna den genom att lägga den medföljande magneten i en rengöringsservett för ansiktet, och stryk över ansiktet så följer ansiktsmasken med. Ta bort eventuella rester med en ansiktstoner och se det fantastiska resultatet. Använd den så ofta din hud behöver en djuprengöring.

 

50ml

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018