Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Minus 417 Time Control Eye kit

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

-417 Time Control Eye kit

 

Time Control Rich Eye Cream


Denna anti-age kräm har en hög koncentration av Q10 som finns naturligt i huden och är hudens eget enzym. Q10 hjälper till att förebygga ålderstecken och reducera fina linjer och rynkor runt ögonen. Huden runt ögonen är mycket känslig och därför tenderar rynkor att först synas där. Denna ögonkräm hjälper den känsliga huden runt ögonen och ger en jämnare och vackrare hud både omedelbart och på lång sikt vid regelbunden användning. Den är rik , återfuktande och ger en synbart slätare hud. Ögonkrämen har även en hög koncentration av mineraler från Döda havet, vitamin C, vitamin E och allantoin som verkar lugnande för huden och reducerar svullnader och påsar under ögonen. Fri från parabener och mineralolja

30ml

 

Time-Control Recovery peptide eye serum

Det här är ett unikt ögonserum från Minus 417 Dead Sea Cosmetics som har en hög koncentration av energigivande vitaminer och mineraler från Döda havet som motverkar hudens åldrandeprocess, boostar hudens cellförnyelse och ger en omedelbart fastare hud runt ögonen. Serumet är ett rikt och återfuktande ögonserum som verkar omedelbart när du applicerar serumet och ger en fastare och mer elastisk hud runt ögonen som strålar med en förnyad lyster. 


Det Innehåller en hög koncentration av återfuktande jojobaolja, närande nattljusolja, lugnande kamomillolja, gurkörtsolja som ger en smidig och ungdomlig hud, Vitamin E som är rikt på antioxidanter. 
Fri från parabener och mineralolja.

Användning: 
Börja med att rengöra ansiktet, smörj sedan in en liten mängd på huden runt ögonen. Låt Anti-Age serumet verka och se det fantastiska resultatet. Använd morgon och kväll.

 

30ml

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018