Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Minus 417 Time Control Trio

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

-417 Time Control Trio

 

Time-Control Firming Cream 

Håll tillbaka tiden och håll huden silkeslen och mjuk med denna Anti-age ansiktskräm som passar bra både som dagkräm och nattkräm och bekämpar hudens åldrande och slapphet. Den innehåller en hög koncentration av mineraler från Döda havet och unika vitaminer som stramar upp huden och ger en fastare hud.

Vitamin A verkar för att förnya hudcellerna och förebygger uppkomsten av rynkor och fina linjer. Vitamin B och Vitamin H hjälper huden att behålla sin naturliga fuktbalans. Vitamin E förebygger oxidering och bekämpar de skadliga effekterna av fria radikaler. Vitamin F förbättrar tillförseln av syre till huden och ökar cellaktiviteten. Naturliga extrakt från kamomill verkar lugnande för din hud och bivax tillför näring till din hud och får din hud att kännas silkeslen och se hälsosam ut. 

50ml

 

Time-Control Recovery A cream

Detta är en nattkräm som funkar som en intensivbehandling,den har en hög koncentration av kollagen som finns naturligt i huden och trollar bort fina linjer och rynkor medans du sover. Kollagen hjälper till att reducera fina linjer och rynkor under natten och fylla upp rynkorna från insidan och ut. Den jämnar ut rynkorna och stimulerar samtidigt hudens naturliga reparationsprocess.

50ml


Time-Control Recovery Facial Active serum

Ett speciellt koncentrerat serum för åtstramande och utjämning av huden. Eftersom Serumet enbart är vattenbaserad kan en högre koncentration av aktiva ingredienser kombineras med den än med krämer.Energigivande vitaminer som stöd i cellföryngring och mineraler förbättrar balansen av fukt i huden. Innehåller vår unika VITAMIN MINERAL KOMPLEX.
Uppnå fastare hud - garanterade resultat!

50ml


Minus 417 Dead Sea Cosmetics introducerar en unik kosmetisk utveckling som ger synliga resultat omedelbart.
Hudvårdsprodukterna är utformade för att hjälpa till att förbättra hudens elasticitet, återuppbygga hudcellerna och motverka hudens ålderstecken med hjälp av fuktgivande mineraler från Döda havet. 

  • Kategori:Dagkräm
  • Artikelnummer:
    1379-106-0150

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018