2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2.8

Baserat på 5 betyg
2
0
1
1
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 11 månader sedan

  Väldigt bra

  Det här är det bästa solskyddet jag har testat än så länge. Dagens prokrastineringsprojekt fick bestå av att jämföra mina tre mest använda solskydd. På bilden bär jag följande:
  1. ACO face fluid spf50
  2. Missha all around safe block fresh sun stick spf50
  3. Missha all around safe block essence sun spf 45.

  Positiva aspekter med missha essence:
  + Organiskt(kemiskt) filter som min hud verkar föredra över icke-organiskt(fysiskt). Om jag inte missminner så är de övriga två också organiska solskyddsmedel eller hybrider.
  + Bäst konsistens. ACO är inte lika dryg och flyger stundom ut ur pumpen för att landa på golvet istället för fingret. Missha fresh är i stift-format vilket förvisso gör den praktisk, men svår att dosera enligt riktlinjer från exempelvis läkemedelsverket.
  + Tränger in i huden på några minuter. Krämen torkar inte av sig på händer eller kläder särskilt lätt vilket ger bättre skydd. Denna punkten väger tyngst för mig. Ett solskyddsmedel som är bekvämt kommer jag undermedvetet använda mer av och därmed försäkra högre skydd. De andra två förblir lite kladdiga på mig hela dagen, missha fresh är värst. Alla tre påstår sig torka ner till en matt finish, men ingen har levt upp till det löftet.
  + På grund av ovan så ser missha essence bättre ut på ansiktet. På bifogad bild försökte jag fånga hur de andra såg feta ut, medan missha essence snarare ger ett intryck av lyster.
  + Bättre pris per milliliter jämfört med aco. Dock svårt att jämföra missha fresh med avseende på pris.

  Negativa aspekter:
  - Starkt parfymerad. Doften hänger kvar ungefär två timmar på mig innan den antingen avdunstar eller jag inte längre märker av den. Lukten får mig att tänka på "stereotypt sportig duschkräm som marknadsförs till kvinnor".
  - Missha verkar ha bytt förpackning och den jag fick hem var tyvärr inte lika trevlig som på lykos produktbild.
  - Något lägre solskyddsfaktor än de andra två.

  Tack för att du kom till mitt Ted talk.
  #tävling
  12 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 8 månader sedan

  Halvfulla tuben...

  Bilden visar på en oanvänd tub som jag köptes nyligen från Lyko. Kan se att mängden är inte 50 ml och jag har returnerat solkrämen. Jag hade såg framemot att testa krämen, men blev verkligen besviken.
  2 gillar
  • för 8 månader sedan
   Missha's förpackningar på solskydd är överdimensionerade och ger därför intrycket av att det är för lite produkt i. Om du går till apoteket exempelvis kan du titta efter Aco's Sun Face Fluid SPF 50+, den innehåller 40 ml och den tuben är 'lagom stor' för just 40 ml. Den är jätteliten! Jämför den med innehållet i din tub så skulle jag nästan kunna garantera dig att det du har i din tub nu "känns" som 50 ml :)

   Anledningen kan ju vara att man vill att tuben ska se stor ut (för att 'luras' mer eller mindre), men på min Missha Mild Sun står det att man ska skaka förpackningen 'försiktigt 3-5 gånger'. Jag misstänker att det även är därför man har en överdimensionerad tub, för att produkten ska ha nog stor plats att 'blanda sig försiktigt' istället för att man behöver skaka en liten tub ganska ordentligt. Anledningen till att man ska skaka försiktigt däremot vet jag inte... Och vet inte heller om det står det på Essence-varianten :) Men det har varit min teori, att man behöver space för att produkten ska kunna blanda sig såsom de vill. Sen tror jag säkert att de kunnat få det resultatet med en lite mindre tub också, om det nu är därför man valt att göra såhär...
   5 gillar
 • för 4 månader sedan

  Nöjd!

  Kanon! Återfuktar bra
  Gilla

MISSHA
All Around Safe Block
Essence Sun SPF45/PA+++ 50 ml

5 Betyg
136:-Rek. pris 170:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Multifunktionellt solskydd med högt UV skydd och hudvårdande egenskaper! En av Misshas mest populära produkter just nu!

Använd detta milda solskydd året runt för att återfukta, skydda huden från stress, skadliga UV strålar och yttre miljöfaktorer. Har en lätt textur som lätt absorberas av huden. Idealisk för ansiktet tack vare sin lätta textur och vårdande egenskaper.
SPF 45 PA+++ skyddar huden från skadliga solstrålar.
Botaniska extrakt från aloe vera, gurka, lakrits, trollhassel, mullbär och portlak ger näring, lyster och återfuktar huden.
Vårdande formula fri från mineralolja.
Patenterad formula -"Tea Newplex patent" med 7 olika sorter av te skyddar huden mot UV strålar.

Användning: Appliceras ca 30 minuter före solexponering. Smörj krämen på ansiktet, klappa lätt för att underlätta absorptionen. Kan också appliceras på halsen, armar, ben och andra områden. Åter applicera var tredje timme.

50 ml

Köps ofta tillsammans

155:-
294:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020