1 look

Looks

Missha M Perfect Cover BB...

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.7

Baserat på 11 betyg
0
0
1
1
9
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 20 månader sedan

  Bästa vardagsbasen!

  Jag har provat ett flertal olika BB och CC-creams till vardags, men ännu har inget varit bättre än den här! Skulle nog säga att jag har ganska normal hy med en något lite fetare t-zon, och tillsammans med bra hudvård under och puder ovanpå så sitter denna kvar under hela arbetsdagen - utan att jag behöver bättra på! Ger ett härligt glow under dagen dessutom! Love it!

  Enda negativa, som jag kan leva med om inget bättre kommer min väg, är att den ibland släpper lite om man vidrör den för mycket under senare halvan av dagen.
  8 gillar
 • The best

  I am allergic to sun I used to stay at home the whole summer but when i used this I enjoyed my semester without being worried about sunburn.
  I used it instead of foundation coz it has a good light cover.
  1 gillar
 • för 10 månader sedan

  Fatimo

  testar dom på djur eller inte
  1 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 10 månader sedan
   Hej! Vi följer givetvis rådande lagstiftningar och gällande just djurförsök så gäller följande: Från och med den 11 mars 2013 råder totalt förbud mot djurförsök vid framtagandet av kosmetiska produkter som ska släppas ut på EU/EES-marknaden. Detta gäller såväl själva produkten som alla dess beståndsdelar. På Läkemedelsverkets hemsida finns ytterligare information att läsa.
   2 gillar
 • för 11 månader sedan

  Stina

  En fantastiskt bra bas som inte känns kakig på huden fast ger en bra täckning. Sitter dessutom hela dagen. Går att bygga upp täckningsgraden vilket gör den användbar både till vardags och fest. Lite grå i tonen vid applicering men detta syns inte när produkten väl kommer på huden. Kan starkt rekommendera denna, den bästa jag haft!
  2 gillar
 • för 14 månader sedan

  Magisk för alla torrisar!

  Jag är en av många som är supertorr på vinterhalvåret och i år har det varit extra illa, så pass att jag inte kunnat använda någon av mina vanliga foundations, det har sett fruktansvärt ut.
  Utav en ren slump hittade jag denna och beställde en trial size för att se om den skulle passa och redan efter två dagar beställde jag en stor!
  För att vara en BB Cream är den otroligt täckande och den ger ett riktigt "glowy" resultat. Huden känns inte snustorr och den håller sig fin till kvällen.

  Värt att notera är dock att jag inte skulle rekomenndera den för en oljig hy, blir nog lätt att den bara glider av på grund av finishen den har.
  Sen har den även en ganska stark doft (jag tycker den doftar fantastiskt gott), så den är nog inget för de som är känsliga för dofter. <3
  4 gillar

MISSHA
M Perfect
Cover BB Cream SPF42/PA+++ No.13/ Bright Beige

11 Betyg
259:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
En BB-kräm som täcker och maskerar blemmor och imperfektioner samtidigt som den förebygger ålderstecken och ljusar upp huden med vårdande ingredienser. M Perfect Cover BB Cream SPF 42 PA+++ skyddar mot UVA och UVB-strålar samt innehåller SPF 42 så att huden skyddas ordentligt från skadliga solstrålar.

Användning: Pumpa ut önskad mängd (ärtstorlek) och applicera på huden efter önskad metod (fingertopp, makeup-svamp, borste).

50ml
 • Kategori:BB-Cream
 • Artikelnummer:
  2273-192-0001

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020