Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MISSHA M Perfect Cover BB Cream SPF42/PA+++ No.23/Natural Beige

2 Betyg
249:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
En BB-kräm som täcker och maskerar blemmor och imperfektioner samtidigt som den förebygger ålderstecken och ljusar upp huden med vårdande ingredienser. M Perfect Cover BB Cream SPF 42 PA+++ skyddar mot UVA och UVB-strålar samt innehåller SPF 42 så att huden skyddas ordentligt från skadliga solstrålar.

Användning: Pumpa ut önskad mängd (ärtstorlek) och applicera på huden efter önskad metod (fingertopp, makeup-svamp, borste).

50ml
 • Kategori:BB-Cream
 • Artikelnummer:
  2273-192-0003

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
1
1
 • för 6 månader sedan

  Bästa vardagsbasen!

  Jag har provat ett flertal olika BB och CC-creams till vardags, men ännu har inget varit bättre än den här! Skulle nog säga att jag har ganska normal hy med en något lite fetare t-zon, och tillsammans med bra hudvård under och puder ovanpå så sitter denna kvar under hela arbetsdagen - utan att jag behöver bättra på! Ger ett härligt glow under dagen dessutom! Love it!

  Enda negativa, som jag kan leva med om inget bättre kommer min väg, är att den ibland släpper lite om man vidrör den för mycket under senare halvan av dagen.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Magisk för alla torrisar!

  Jag är en av många som är supertorr på vinterhalvåret och i år har det varit extra illa, så pass att jag inte kunnat använda någon av mina vanliga foundations, det har sett fruktansvärt ut.
  Utav en ren slump hittade jag denna och beställde en trial size för att se om den skulle passa och redan efter två dagar beställde jag en stor!
  För att vara en BB Cream är den otroligt täckande och den ger ett riktigt "glowy" resultat. Huden känns inte snustorr och den håller sig fin till kvällen.

  Värt att notera är dock att jag inte skulle rekomenndera den för en oljig hy, blir nog lätt att den bara glider av på grund av finishen den har.
  Sen har den även en ganska stark doft (jag tycker den doftar fantastiskt gott), så den är nog inget för de som är känsliga för dofter. <3
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018