1 användarbild
1 look

Looks

Missha M Perfect Cover BB...

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 17 betyg
0
0
2
8
7
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 15 månader sedan

  Fin BB cream

  Jätte skön BB cream som nästan suddar bort alla porer jag har, även perfekt med hög SPF för mig som har massa röda akneärr och inte vill förvärra dessa. Skulle inte säga att det är en väldigt täckande BB cream då mina akneärr syns igenom, men så brukar det vara med BB/CC creams ändå och gillar att det ser ut som min hy fast förbättrad. Färgen dras lite mer åt det "gråa" hållet men om man arbetar in den med fingrarna anpassar det sig relativt bra till sin egna hudfärg. Kan nämna att jag har väldigt känslig och uttorkad hy som lätt får akne/blir oljig och denna BB creamen har hittills fungerat jätte bra, sätter den med elfs setting powder med en sminksvamp över hela ansiktet och borstar bort det överflödiga med lite av rimmels stay matte. Ser inte alls kakig ut och känner verkligen att min hy blir återfuktad samtidigt som den håller sig matt. Utöver det kan jag säga att den har en lite parfymerad solkrämsaktig doft som jag för övrigt inte har något emot men vet att det kan vara något nån annan ogillar.
  12 gillar
 • för 2 dagar sedan

  Bra foundation

  Jag var rädd att Light Beige skulle vara för ljus, men den var perfekt för mig som är naturligt blond åt det rosa hållet. Den är lätt att applicera och resultatet blir snyggt. Den håller sig fin i flera timmar på min blandhy. #tävling
  2 gillar
 • för 2 månader sedan

  Vilken nyans?

  Vilken nyans skulle passa? Jag använder idag bareminerals orginal foundation i medium beige.
  1 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Jenny! ✨
   Natural Beige bör kunna fungera, dock rekommenderar jag verkligen att du testar i fysisk butik innan du beställer. Detta för att säkerställa att du får den nyans som matchar dig allra bäst.
   Gilla
 • för 5 månader sedan

  Perfekta BB-creamen

  Mina preferenser gällande foundations är att de inte får vara täckande. Jag vill att de bara jämnar ut min hy och att det inte ser ut som att jag har något på huden samtidigt som den är åt det matta hållet och håller hela dagen. Denna gör allt detta plus att den har en hög SPF. #tävling
  2 gillar
 • för 6 månader sedan

  Vilken passar mig?

  Min hudfärg är inte vit och inte brun typ mit i mellan. Så vilken nummer passar mig? 23 eller 27?
  1 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 6 månader sedan
   Hej!
   Det är nästintill omöjligt att rekommendera en nyans såhär, så jag rekommenderar att du testar i fysisk butik innan du beställer. Detta för att säkerställa att du får den nyans som matchar dig allra bäst :)
   Gilla
 • för 7 månader sedan

  ?

  Vilken av dessa har en rosa underton?
  1 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 7 månader sedan
   Hej Jessica
   Av dessa tre skulle jag säga att det är den som heter light begie som har en rosa underton
   1 gillar

MISSHA
M Perfect
Cover BB Cream SPF42/PA+++ No.21/ Light Beige

17 Betyg
87:20Rek. pris 109:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
En BB-kräm som täcker och maskerar blemmor och imperfektioner samtidigt som den förebygger ålderstecken och ljusar upp huden med vårdande ingredienser. M Perfect Cover BB Cream SPF 42 PA+++ skyddar mot UVA och UVB-strålar samt innehåller SPF 42 så att huden skyddas ordentligt från skadliga solstrålar.

Användning: Pumpa ut önskad mängd (ärtstorlek) och applicera på huden efter önskad metod (fingertopp, makeup-svamp, borste).

20ml
 • Kategori:BB-Cream
 • Artikelnummer:
  2273-193-0001

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020