MISSHA

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 1 betyg
0
0
1
0
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
  • för 9 månader sedan

    Inget särskilt

    Lätt besviken, hade fått höra från flera håll att denna mask var väldigt bra men har inte märkt några särskilda resultat. Känns bra att ha på sig, kylande och avslappnande som en vanlig sheetmask och huden kändes återfuktad i ca 10 min efter avslutad behandling sedan var det som om ingenting hade hänt. #tävling
    Gilla

MISSHA
Real Solution
Tencel Sheet Mask Intensive Moisturizing

1 Betyg
55:-
Beskrivning
Ingredienser
Ansiktsmask med hyaluronsyra som arbetar för att göra en torr hud fuktig och skinande. Masken är mättad med verksamma och återfuktande ämnen.

-Innehåller Hyaloronsyra som binder vatten och ökar elasticiteten. Vi har hyaluronsyra naturligt i våra kroppar hyaluronsyran binder fukt i kroppen, allt från vatten i huden till ledvätska och vävnad där det fungerar som stötdämpare. Det som är speciellt med denna molekyl är att den kan binda vätska 1000 gånger sin egen vikt. som verkar återfuktande.

-Lämnar huden mjuk och len, utan irritation.
-Innehåller hög koncentration av verksamma ämnen.
-Extrakt från Lotus rötter, jamsbönrot och malvaväxter som hjälper till att återfukta och skapa en skyddande hudbarriär.

Användning: Placera masken över ansiktet, låt verka i ca. 20 minuter. Klappa sedan in överflödet i huden. Behöver inte sköljas av. Kan användas 2 - 3 gånger i veckan.

25g

Gåva på köpet

Handla för 400 kr från k-beauty kategorin och få Cremorlab Starter kit på köpet

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019