7 användarbilder
MITOMO

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 58 betyg
2
4
4
14
34
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 20 månader sedan

  Ett resultat av guld!

  Jag har testat en ansiktsmask från det omåttligt populära japanska arkmask företaget Mitomo. Mitomo är ett japanskt skönhetsmärke som grundandes 2006 i Japan. Mitomo var från början ett företag som tillverkade kosmetiska produkter för företag världen över. 2010 lanserades den första sheetmasken från Mitomo  i Japan och maskerna spreds snabbt in på både den kinesiska och den koreanska marknaden.

  Mitomos framgång kan härledas till deras både högkvalitativa- och innovativa ansiktsmasker. Nu har de äntligen kommit hit till Europa och till Sverige. Idag kan du få tag i maskerna från många av de mest populära webbshoparna. Jag satsade på en mask som innehåller både ”Bee Venom” och guld!

  Men döm om min horribla förvåning när MASKEN INTE VAR GJORD AV GULD!!! Jag hade ju tänkt mig nåt i ”mannen med järnmasken”-stil. Jaja, jag får väl sänka mig till att testa den iallafall….(skojja)

  Passformen är helt okej och masken har väldigt många ”flärpar” längst med sidorna, näsan, ögonen och munnen. Det gör att den kan anpassas till en mängd olika ansiktsformer. Det är ENORMT med serum i den lilla guldpåsen och min hud suger åt sig som att det inte finns någon morgondag. Jag förstår däremot inte riktigt vad det är för extra ”ögonflärpar”? Det är som att det inte är riktigt utstasat färdigt för ögat så biten är kvar. Det kan ju också vara att en ska kunna anpassa hur högt upp en vill lägga masken under ögat. I så fall är det ganska smart. Jag trycker in den undre nedre fransraden och sitter blinkandes i 20 minuter.

  Efteråt är huden alldeles mättad och tacksam! Jag låser in serumbomben med en ansiktskräm så den stannar kvar i huden. Jag förstår Mitomos popularitet för maskerna är bra utan att vara dyra. Dessutom är det roligt att välja på masker med Guld, kollagen, grönt te, kol, sojabönor eller EGF. Jag vet inte hur hög koncentration det är av de olika ämnena, men det KÄNNS ju bra iallafall!

  + 3

  11 gillar
  • Medarbetare på Lyko
   för 20 månader sedan
   Hahah! Ja såklart! Om en har tid att lägga sig ned och gå all in är de ju perfekta! Tack!
   1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Glow

  En mask som återfuktar bra och ger fint glow!
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Love the Bee-venom

  I don’t think it worked that well, didn’t feel any different after, other thing is this is EXTremly much product in it (like this one more than the pink)
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Så bra

  Lägg den i kylen om du vill att den ska funka ännu bättre, älskar den och kommer absolut köpa den igen! #tävling
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Svalkande

  Brukar lägga in alla mina sheetmasks i kylen för att få en extra svalkande och av svällande effekt. Tycker detta är en av mitomos bästa sheetmasks! #tävling
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  GLOW

  Var skeptiskt till dessa med tanke på de låga priset men herre guuuud så bra! GLOW!!

  #tävling
  Gilla

MITOMO
Bee Venom + Gold Essence Mask 25 g

58 Betyg
29:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Denna lyxiga sheet mask innehåller guld och bigift som båda bidrar till kollagen- och elastinproduktion, ger huden lyster. Bigift hjälper huden att bekämpa ålderstecken, minskar redan befinliga linjer och rynkor, har positiv effekt på pigmentfläckar och solskador.

Parabenfri.

För vem: Personer som vill återfukta huden, öka hudens elasticitet och kollagenproduction, ge huden lyster

Användning:Öppna förpackningen och vik upp masken försiktigt. Lägg masken på rengjort ansikte och anpassa den till ansiktets konturer. Låt masken verka i 20-30 minuter. Avlägsna ansiktsmasken när tiden är över och klappa/massera in resterande serumet.

25g

Köps ofta tillsammans

58:-
127:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter