3 användarbilder
MITOMO

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 14 betyg
1
2
4
2
5
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 2 månader sedan

  Så fint resultat, synligt och känns!

  En sheetmask som jag absolut rekommenderar! Otroligt skön, lite kylig sval på huden! Perfekt passform lätt att få jämn på hud utan att den skrynklar sig😊! Masken var mycket blött med serum så jag strök den mot insidan av förpackningen medans jag tog ur den. Då blev den mer ”lagom” blött och inte rinnig. Generöst med serum vilket jag ger stort PLUS+ då jag efterföljande dagar använder det som serum att klappa in i huden efter tvätt och ansiktsvatten, det ger ytterligare effekt och synligt resultat! Mycket nöjd med masken och inget som irriterar med stark doft! Känns så bra , mindre synliga linjer rynkor😊...och rejält återfuktad hud med lyster!
  8 gillar
  • för 2 månader sedan
   Hej Cecilia😊! Nej jag har inte provat de. Jag har köpt Mitomo Essence Sheet Mask Snail+EGF som jag också ska prova vid tillfälle... Ska kolla in de du nämner självklart! 🌸☀️🌸
   1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Ännu en effektlös mask

  Inte alls nöjd med denna mask tyvärr. Utformningen var illa gjort. Masken kunde inte slätas ut utan hade massor av veck och rynkor, hade jag försökt släta ut den skulle hålen för ögon, näsan och munnen hamnen helt fel. Doften är stark. Kan inte säga att den är obehaglig, men jag associerade den med handsprit/desinfektionsmedel. På huden stacks den lite, men utan att störa. Resultatet var väldigt svag. :( jag upplevde varken lyster eller utjämnande. Inget för mig tyvärr. #tävling
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Helt okej

  Hade höga förväntningar på denna mask, det var en så fin design också. Tyvärr var den inget speciellt.
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  Precis som Mediheal

  Jag älskar nu Mediheal för deras masker är gudomliga. Så självklart ville testa Mitomo för ser den som den japanska versionen av Mediheal. Doften är så god och masken i sig är så tjock och mjuk att ha på ansiktet, definitivt väldigt skön och bekväm. Masken och märket i sig skulle jag säga efterliknar Mediheal. Ett värt köp att göra samt jättebra att stapla flera såna hemma hos sig. Rekommenderar starkt!
  #tävling
  1 gillar
 • för 11 månader sedan

  REKOMENDERAR STARKT

  Perfekt för dig med fina linjer som vill minska linjerna.
  Återfuktande och fantastisk lyster
  1 gillar
 • för 17 månader sedan

  Underbara

  Älskar dessa ansiktsmasker från Mitomo.
  Första gången jag provade var när min syster hade köpt några till mig när hon var i Japan.
  Synd att man inte tagit hem fler sorter av just dessa från deras sortiment (finns väldigt många)
  Tycker att masken/maskerna lugnar ner min hy, speciellt när jag vid tillfällen fått nån finne i ansiktet. Känns som att finnarna fortare försvinner. Rekommenderar varmt maskerna
  #tävling
  3 gillar

MITOMO
Hyaluronic + Lithospermum Essence Mask 25 g

14 Betyg
29:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Denna unika sheet mask innehåller hyaluronsyra och stenfrö (Lithospermum Officiale). Hyaluronsyra är ett kraftigt återfuktande ämne som effektivt minskar och bekämpar rynkor.

Extrakt från stenfrörötter är en välkänd japansk ingrediens med antimflamatoriska och antibakteriella egenskaper som hjälper att hålla huden frisk, motverkar akne. Stenfrö agerar även som antioxidant och är känd för sina återfuktande egenskaper. Parabenfri.

För vem: Personer som behöver effektiv återfuktning, vill minska rynkor, lugna huden. Masken har även antiseptiska och läkande egenskaper.

Användning: Öppna förpackningen och vik upp masken försiktigt. Lägg masken på rengjort ansikte och anpassa den till ansiktets konturer. Låt masken verka i 20-30 minuter. Avlägsna ansiktsmasken när tiden är över och klappa/massera in resterande serumet.

25g

Köps ofta tillsammans

68:-
97:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter