MITOMO

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
1
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
  • för 3 månader sedan

    Staple!

    Har väldigt känslig hud och det är inte många sheet mask som jag kan använda utan att det börjar kännas som att jag för exem. Dock är denna en av mina "staples" som jag använder ofta. Brukar använda en sheet mask 2-3ggr i veckan och denna får min hy till att kännas återfuktad och frisk. Huden blir mjuk utan att bli för fett. Jag har blandad hy och oftast blir det att min hud slår ut efter att jag använder visa produkter, men denna är helt klart värt pengarna.
    Gilla

MITOMO
Soy Bean Essence Mask 25 g

2 Betyg
39:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Soy Bean Essence Mask är en ekologisk sheet mask med Soy isoflavone som är extremt bra för huden på många sätt. Masken är fullproppad med antioxidanter och hämmar den skadliga miljöpåverkan. Den även reducerar irritation, förbättrar hudens textur, främjar collagenproduktion samt minskar solrelaterade skador. Parabenfri.

För vem: Personer som vill bekämpa negativ miljöpåverkan på huden, minska irritation, förbättra hudens textur och öka kollagenproduktion.

Användning: Öppna förpackningen och vik upp masken försiktigt. Lägg masken på rengjort ansikte och anpassa den till ansiktets konturer. Låt masken verka i 20-30 minuter. Avlägsna ansiktsmasken när tiden är över och klappa/massera in resterande serumet.

25g

Köps ofta tillsammans

118:-
217:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter