Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mont Blanc Legend After Shave Balm

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Mont Blanc Legend After Shave Balm
Märket Mont Blanc presenterar en intensiv och djupt maskulin doft med en modern och sensuellt karismatisk själ. Den subtila men slående manliga doften är självsäker, passionerad och blandar sin långa historia med dagens modernitet.

En livlig öppning av fräsch och ren, förförande bergamott i en blandning med lavendel, litsea och blad från ananas. De fängslande hjärtnoterna består av träiga och blommiga noter som kombineras fint med basen som består av varma noter av sandelträ och evernyl.

Toppnoter

En fräsch och livlig öppning, ljus och ren! Du blir omedelbart förförd av den aromatiska kombinationen av bergamott, lavendel och överraskande citrustoner från litsean. De gröna ananasbladens krispighet och gröna nyanser ger denna doft en öppning som bokstavligen öppnar upp alla sinnen.
Noter: Bergamott, Litsea, Lavendel & Ananasblad.

Hjärtnoter
Fängslande hjärtnoter som avslöjar unika träiga och blommiga noter. Den unika Pomerose™ (Pomerose är ett exklusivt syntetiskt framtagen not med råmaterial framställd för att återge rosens egenskaper men med mer fruktiga och kryddiga inslag) ger doften en intressant och spännande touch.
Noter: Jasmin, Cederträ, Pomerose & Ros.

Basnoter
Legends oförglömliga signatur har mycket att tacka en överdos av Evernyl som med sina toner av ekmossa gifter sig fint med varma inslag av sandelträ och Ambrofix (Ambrofix är en syntetisk framtagen Ambra som har sitt mindre smickrande ursprung från Kaskelottvalens uppstötningar av bläckfisk).
Noter: Evernyl, Sandelträ, Ambrofix & Tonkaböna.

150ml

  • Kategori:Dagkräm
  • Artikelnummer:
    1206-303-0150
Mont Blanc

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018