4 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 9 betyg
1
0
2
2
4
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 15 månader sedan

  Nyansering

  Blekte håret kyklinggult och hade sedan i oalia färgen mycket kortare tid en vad som stod i beskrivningen för att få en kall blond färg med grå toner(till mitt långa och tjocka hår gick det åt 3 förpackningar) Efteråt tvättade jag håret med Fudge:s silvershampo för att behålla den kalla färgen (låt shampot sitta i 5-10 min) rekomenderar verkligen denna produkt och den får 4/5 på grund utav bristande beskrivning
  5 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Inte ett förväntat resultat men helt okej.

  Håret fick en fin färg men absolut inte som förväntat utan mitt hår blev mörkare än det var innan. (Alla oanvända förpackningar skickades tillbaka!).
  Efter toningen såg håret fint och välmående ut dock användes olaplex efter behandlingen.
  För mig som har tunna men många hårstårn och hår till precis nedanför skulderbladen var det på gränsen till för lite färg i en förpackning.
  Om jag vill ha en mörkare färg i framtiden så kommer jag nog att testa en toning igen från Montibello.
  Jag köpte 10.1 Lightest Ash blonde.
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Frisörkvalitet

  Jag har tidigare gjort balayage på salong men ville fräscha upp håret själv inför ett bröllop. Jag använde blekning för att dra upp det ljusa och sedan la jag Montibello 10.1. Toningen är som en frisörtoning och skadar inte håret alls, fick den finaste nyans jag nånsin haft. Jag ville åt en kall beige nyans Supernöjd!! Bilderna visar färgen inomhus och framför fönstret. #tävling

  + 1

  2 gillar
 • för 3 månader sedan

  Nyansering

  La i den i en uppljusad utväxt och resterande hår slingat, gav en väldigt fin färg men ett kortvarigt resultat med tanke på för priset. Höll sig fin i två tvättar sen var den så gott som urtvättad. Annars ett glansigt resutlat med härlig doft.
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 8 månader sedan

  Missvisande bild

  En i princip vit ton med svaga silverdrag i. Täcker sådär pga att den är så ljus, så mer som en finjustering eller till väldigt ljusa hår.
  3 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 8 månader sedan

  Kall och askig

  Ger en kall, askig ton till håret. Intensiv och håller länge utan att sköljas ut fort. Ger sååå fint och glansigt resultat!
  Gilla

Montibello
Oalia
OTC 10.1 Lightest Ash Blonde

9 Betyg
239:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Denna intensivtoning är fri från ammoniak, parabener och innehåller vårdande arganolja som skyddar håret och hårbotten under behandlingen. Oalia är dessutom helt doftfri. Håret får en fantastisk lyster och blir mjukt och smidigt.

Aktivatorerna som följer med toningen har en styrka på 1,9%

Köps ofta tillsammans

538:-
647:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020