1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 4 betyg
1
0
0
2
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 9 månader sedan

  Nyansering

  Blekte håret kyklinggult och hade sedan i oalia färgen mycket kortare tid en vad som stod i beskrivningen för att få en kall blond färg med grå toner(till mitt långa och tjocka hår gick det åt 3 förpackningar) Efteråt tvättade jag håret med Fudge:s silvershampo för att behålla den kalla färgen (låt shampot sitta i 5-10 min) rekomenderar verkligen denna produkt och den får 4/5 på grund utav bristande beskrivning
  5 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 2 månader sedan

  Missvisande bild

  En i princip vit ton med svaga silverdrag i. Täcker sådär pga att den är så ljus, så mer som en finjustering eller till väldigt ljusa hår.
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 2 månader sedan

  Kall och askig

  Ger en kall, askig ton till håret. Intensiv och håller länge utan att sköljas ut fort. Ger sååå fint och glansigt resultat!
  Gilla
 • för 10 månader sedan

  Montebello

  Jag tycker informationen om denna toning är bristfällig. Det står inget om gråhårstäckning och om det är en permanentfärg eller om den tvättas bort. Tacksam för bättre info!
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 10 månader sedan
   Hej Åsa Carin. Informationen vi publicerar är den vi får från respektive leverantör. Jag håller dock med om att det var i snålaste laget denna gång... 😉 Jag skall be våra publicister att se över om det finns ytterligare info att lägga till.

   I och med att detta är en toning (om än Intensiv) så är gråhårstäckningen med all säkerhet inte den bästa. Resultatet sitter i 25 tvättar, plus/minus 5 (beroende på hårets ursprungliga skick mm). Om du vill ha en färg som ger 100% gråhårstäckning s kan jag varmt rekommendera denna: https://www.lyko.se/schwarzkopf/schwarzkopf-anti-a...ght-ashy-blonde
   #gråhårstäckning #intensivtoning #montibello #oalia #keratincolor
   1 gillar
 • för 14 månader sedan

  Aktiveringskräm

  Hej! Det står inte på aktiveringskrämen vilken "styrka" den har, men det står i instruktionerna att olika styrkor åstadkommer olika saker. Har försökt hitta svaret på nätet utan lycka. Jag har köpt 10.1
  1 gillar
  • för 14 månader sedan
   Hej! Styrkan på aktiveringskrämen ligger på 1.9%. :)
   Gilla

Montibello
Oalia
OTC 10.1 Lightest Ash Blonde

4 Betyg
191:20Rek. pris 239:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Denna intensivtoning är fri från ammoniak, parabener och innehåller vårdande arganolja som skyddar håret och hårbotten under behandlingen. Oalia är dessutom helt doftfri. Håret får en fantastisk lyster och blir mjukt och smidigt.

Aktivatorerna som följer med toningen har en styrka på 1,9%

Köps ofta tillsammans

310:40
379:40

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019