8 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.1

Baserat på 7 betyg
2
0
1
3
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 14 månader sedan

  Kall nyans med touch av lila

  Jag har ett väldigt ljust hår i grunden och brukar lägga på denna toning när jag vill ha en kallare nyans. Viktigt att alltid lägga från hårbotten och 1 decimeter ut största delen av verkningstiden och sista 5-10 min resten av håret. Annars kan längderna skifta i lila. På bilden ser ni hur toningen ser ut efter 1-2 tvättar.
  5 gillar
 • för 1 månad sedan

  Röd hårig

  Hej. jag har färgat mitt hår rött hos frisören och har nu tröttnat.
  Kan jag använda denna färg för att bli av med det röda eller ska man ta någon annan färg? jag vill bli åt det bruna hållet men inte för mörk.
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Emma! Om du är röd i håret nu och önskar bli brun så kan man behöva använda en toning som är något mörkare än håret för att den skall täcka det röda. Annars får man göra en avfärgning och sedan tona det i den nyans man önskar.
   Gilla
 • för 7 månader sedan

  Håret blir blått

  1 gillar
 • för 14 månader sedan

  Värd!

  Älskar att man får med två omgångar i en! Dock använde jag båda för att mitt hår är så tjockt och det räckte inte ens med två så fick blanda i balsam för att det skulle räcka.. men blev nöjd med färgen!
  Gilla
 • för 15 månader sedan

  Sämsta färgen

  Detta kan nog vara ddn sämsta färgen någonsin!!! Gick in på en lyko butik och frågade om detta märke och blev rekommenderad denna färgen för en kall ton och mitt hår blev BLÅTT!!! 239:- åt hel*ete rent ut sagt!!!!

  + 1

  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 15 månader sedan
   Hej Natacha! Beklagar verkligen detta. Då det endast är en toning så kommer det att tvättas ut successivt. Det är mycket som spelar in när man färgar håret. Du kan alltid besöka butiken du köpte färgen på och prata med dem.
   Gilla
 • för 16 månader sedan

  Lightest pearl blond

  2 gillar
  • för 16 månader sedan
   Bilden till vänster än lånad , då jag inte tog före bild men den är ungefär mitt ursprungsläge. Färgen blev lite ojämn och gråaktig i två slingor fram men det berodde nog mer på mitt tidigare preparerade hår . Lite hårtvätt och slingor på blir nog bra .. behövde dock båda förpackningarna då jag har många hårstrån och gjorde färgningen för första gången . Bra färg !
   2 gillar

Montibello
Oalia
OTC 10.2 Lightest Pearl Blonde

7 Betyg
239:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Denna intensivtoning är fri från ammoniak, parabener och innehåller vårdande arganolja som skyddar håret och hårbotten under behandlingen. Oalia är dessutom helt doftfri. Håret får en fantastisk lyster och blir mjukt och smidigt.

Aktivatorerna som följer med toningen har en styrka på 1,9%

Köps ofta tillsammans

388:-
587:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020