5 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.7

Baserat på 6 betyg
0
0
1
0
5
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 5 månader sedan

  Så fin

  En riktigt fin ”beige” ton. Min guldiga ton dämpades och blev mycket finare. Även väldigt nöjd med känslan på håret och att toningen ej har någon doft! Riktigt smärtfri toningsupplevelse :)
  Blev dessutom inte alls mörk eller slog över till något håll!
  Efter några tvättar så släppte färgen därför går betyget ner en hel del.
  3 gillar
 • för 6 månader sedan

  Magisk

  #tävling Har testat flera nyanser av denna och älskar känslan av den efteråt men denna, 9,23 blev helt perfekt på mig. Var orolig att bli grön eller lila men det finns inga såna tendenser. Trots slitet hår blekt och färgat flera ggr så blev det perfekt. Avbokade frisörbesöket direkt. -för att den inte håller så länge men + för att den inte luktar och är superlätt att få jämn
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  9.23

  Är inte då mkt för hemmafärgning men kände att mitt hår behövde en liten ”uppfräschning”. Ville absolut inte ge mig på att börja bleka eller färga permanent hemma så jag bestämde mig för att köra en toning istället. Köpte nyans 9.23 på lyko inne i city och kan bara säga att det var länge sedan jag var såhär nöjd med färgen på mitt hår. Färgen blev en kall och jämn blond utan lila partier. Mina gulare toner är perfekt täckta och så länge allt inte tvättas ur första tvätten så får denna 5/5 stjärnor av mig. :)

  + 1

  2 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 8 månader sedan

  knepig bild

  I verkligheten uppfattas denna lite ljusare, kallare och med en härlig rosé-ton! Bland dom finaste jag sett och täcker så bra!
  3 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 9 månader sedan

  Fin kall nyans lätt att applicera

  Älskar Montibellos toningar numera lätta tt jobba med, fin glans med arganoljan och ingen jobbig doft då den är doftfri. Just denna nyans är en favorit när man vill ha ett djup i den kalla färgen
  Gilla

Montibello
Oalia
OTC 9.23 Very Light Pearl Golden Blonde

6 Betyg
239:-
Denna intensivtoning är fri från ammoniak, parabener och innehåller vårdande arganolja som skyddar håret och hårbotten under behandlingen. Oalia är dessutom helt doftfri. Håret får en fantastisk lyster och blir mjukt och smidigt.

Aktivatorerna som följer med toningen har en styrka på 1,9%

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020