2 användarbilder
MOOD

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2.8

Baserat på 8 betyg
3
0
3
0
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 3 dagar sedan

  Ljus Askblond

  Första gången jag använder produkten. Har varit solblond i ca 15 år. Test nu med askblond
  1 gillar
 • Vad ska jag göra

  Hej! För ungefär 2 månader sen blekte jag hela mitt hår i hopp om att få ett kallt vitt resultat. Jag använde silvershampoo och det höll sig i en rätt så snygg färg i några veckor men nu har mitt hår gula toner och utväxten är skarp. Vill ha lite mörkare så det smälter in bättre i hårbotten men endå inte brunt utan fortfarande hyfsat ljust, men vill inte ha detta ljusgula hår. Vad för slags produkt eller hårfärg passar bäst om jag vill ha nån beige/kall färg? Hoppas ni förstår och hoppas jag kan få något svar! Sådan färg som på bilden, och vill helst kunna färgat hemma
  Gilla
 • för 5 dagar sedan

  Xtra ljus isblond

  Jag är ju en obildbar hemma-blekare. 🙄 Jag har nyss blekt utväxten som blev rätt mild ljusgul
  Silverschampo skulle nog kunna dämpa det OM det inte vore för att det är krit-vitt på längderna. Så när jag använder silverschampo blir det gula lite beige och det vita blir ju så klart BLÅTT/lila... 🙄 🤔 Det är ju typ helt omöjligt att inte få lite silverschampo på det vita. Så. Nu undrar jag. Vad händer om jag färgar håret med den här färgen? Blir det vita grönt/grått?! 🙄 Ska på bröllop på fredag så nu är goda råd dyra... Bilderna är något missvisande. Men man ser ju hur ljust det är där det är som vitast. Om solen ligger på så ser man det grå/lila i det vita vilket skär sig mot det som är "varmare" toner
  1 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Nyansering/toning efter blekning

  Hade tänkt försöka mig på att bleka min mörka utväxt hemma med hjälp av mood silverblond eller pärlblond men det kommer nog bli orange /gul så kan jag då använda denna askblond som en toning ovanpå sedan? Alltså endast över rötterna och ha den endast på några minuter. Är bara rädd att utväxten blir då åt mörkare hållet och inte blond?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Sara
   Det finns en risk att det blir väldigt varma toner då du bleker. Du skulle kunna börja med silverschampo för att se om de kan dämpas ner. Annars kan du köra en askigare toning. Dock så kan just denna upplevas lite mörk.
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Shadows root?

  Hej! Jag skulle vilja göra en Shadowroot, på mitt blonda hår men har några frågor. Hela håret är i princip kallt och vitt, men där är några fläckar som vägrar bli kalla i nyansen utan fortsätter vara gula. Har blekt dessa två gånger men de gula försvinner inte och silvershampot fanola tar inte bort de heller. Tror ni jag behöver bleka igen om jag vill ha hela håret vitt/kallt? Sedan undrar jag också om ni har någon toning som är lik mood 34? Vill ogärna färga permanent om jag skulle vilja gå tillbaka till helt blont. Tack för svar!
  1 gillar

MOOD
Hårfärg 10 Mörkbrun

8 Betyg
69:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Permanent hårfärg med det unika komplexet mulitechnology, för naturlig färg och glans. Färgerna blandas med en gel som gör dem lätta att applicera och ger ett hållbart, jämnt och glansigt resultat. Täcker även grått hår.

Innehåller:
Färggel, 45ml
Blandningscreme, 45ml
Efterbehandling, 15ml
Plasthandskar
Bruksanvisning

Köps ofta tillsammans

148:20
219:56

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019