2 användarbilder
MOOD

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 9 betyg
3
0
3
0
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 2 veckor sedan

  kemikalier i denna?

  är det kemikalier i denna eller är det naturliga hårfärger?
  Gilla
  • Medarbetare på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Becca! I den här hårfärgen är det kemikalier. Om du är ute efter en mer naturlig hårfärg så kan jag rekommendera: https://www.lyko.se/radico :)
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Ljus Askblond

  Första gången jag använder produkten. Har varit solblond i ca 15 år. Test nu med askblond
  1 gillar
 • Vad ska jag göra

  Hej! För ungefär 2 månader sen blekte jag hela mitt hår i hopp om att få ett kallt vitt resultat. Jag använde silvershampoo och det höll sig i en rätt så snygg färg i några veckor men nu har mitt hår gula toner och utväxten är skarp. Vill ha lite mörkare så det smälter in bättre i hårbotten men endå inte brunt utan fortfarande hyfsat ljust, men vill inte ha detta ljusgula hår. Vad för slags produkt eller hårfärg passar bäst om jag vill ha nån beige/kall färg? Hoppas ni förstår och hoppas jag kan få något svar! Sådan färg som på bilden, och vill helst kunna färgat hemma
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej Tova. Tyvärr supersvårt att svara på såhär, utan att ha sett ditt hår irl. Att hålla en fin kall nyans kräver ofta en hel del jobb. Jag rekommenderar varmt att du besöker någon av våra butiker/salonger, så kan mina kollegor där hjälpa dig med guidning gällande vad du bör göra för att uppnå önskat resultat.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Xtra ljus isblond

  Jag är ju en obildbar hemma-blekare. 🙄 Jag har nyss blekt utväxten som blev rätt mild ljusgul
  Silverschampo skulle nog kunna dämpa det OM det inte vore för att det är krit-vitt på längderna. Så när jag använder silverschampo blir det gula lite beige och det vita blir ju så klart BLÅTT/lila... 🙄 🤔 Det är ju typ helt omöjligt att inte få lite silverschampo på det vita. Så. Nu undrar jag. Vad händer om jag färgar håret med den här färgen? Blir det vita grönt/grått?! 🙄 Ska på bröllop på fredag så nu är goda råd dyra... Bilderna är något missvisande. Men man ser ju hur ljust det är där det är som vitast. Om solen ligger på så ser man det grå/lila i det vita vilket skär sig mot det som är "varmare" toner
  1 gillar
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej Jenny. Ursäkta att du fått vänta på återkoppling! Antar att bröllopet nu är passerat och att du fick hitta en egen lösning... 😇
   Då ditt hår i längderna mest troligt är väldigt känsligt så skulle jag nog råda dig till att titta in i någon av våra butiker/salonger, så kan de hjälpa dig med förslag på vad du bör göra för att uppnå önskat resultat. Det är allt för vanskligt att råda dig till något utan att ha fått se (och känna på) håret.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Nyansering/toning efter blekning

  Hade tänkt försöka mig på att bleka min mörka utväxt hemma med hjälp av mood silverblond eller pärlblond men det kommer nog bli orange /gul så kan jag då använda denna askblond som en toning ovanpå sedan? Alltså endast över rötterna och ha den endast på några minuter. Är bara rädd att utväxten blir då åt mörkare hållet och inte blond?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej Sara
   Det finns en risk att det blir väldigt varma toner då du bleker. Du skulle kunna börja med silverschampo för att se om de kan dämpas ner. Annars kan du köra en askigare toning. Dock så kan just denna upplevas lite mörk.
   Gilla

MOOD
Hårfärg 11 Svartbrun

9 Betyg
55:20Rek. pris 69:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Permanent hårfärg med det unika komplexet mulitechnology, för naturlig färg och glans. Färgerna blandas med en gel som gör dem lätta att applicera och ger ett hållbart, jämnt och glansigt resultat. Täcker även grått hår.

Innehåller:
Färggel, 45ml
Blandningscreme, 45ml
Efterbehandling, 15ml
Plasthandskar
Bruksanvisning

Köps ofta tillsammans

234:20
289:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019