MOP

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
  • Mest hjälpsamma positiva
    för 9 månader sedan

    Toppen för torrt och frizzigt och vågigt/lockigt hår

    Det här balsamet som jag använt tillsammans med Mop Clean Schampo gör håret väldigt återfuktat och glansigt. Håret känns verkligen verkligen välmående och mjukt och lent efter det här. Redan i duschen märker man att trots man sköljt ur det så känns håret följsamt. Det är det mest lockfrämjande balsam jag provat trots att det inte utger sig för att vara det. Kan det bara all näring och fukt det tillför? Den minskar frizzet så mycket att jag testat att ha det en gång utan en leave-in. Jag brukar alltid ha leav-in för mitt hår blir torrt och frizzigt annars och de flesta leave-in är inte tillräckligt återfuktande för att klara av det. Balsamet är tjockt och krämigt och reder ut mitt trassliga hår bra i duschen. Jag har tunnt hår men många hårstrån som inte tål hur mycket produkt som helst och kan tyngas ner, men inte allt för lätt.
    4 gillar

MOP
C-System Hydrating Conditioner 250 ml

1 Betyg
289:-
Beskrivning
Ingredienser
Intensivt vårdande balsam för medel- till grovt hår. Idealisk för färgbehandlat hår och ger håret en mjuk, hälsosam lyster.

Aktiva ingredienser: Vitamin C, E och karoten. Innehåller certifierat organisk mango, svart vinbär och apelsin, vilket ger håret vacker lyster.

Användning: Fördela i fuktigt hår efter schamponering, låt verka några minuter och skölj sedan noggrant.

250ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019